Jador, mesaj pentru admiratoarele care îi trimit fotografii deocheate! Fanii nu se așteptau la o astfel de reacție din partea artistului: „Dacă tot trimiteți...”

Jador le-a transmis un mesaj admiratoarelor ce îi trimit poze deocheate.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Jador  se numără printre cei mai iubiți artiști din România, motiv pentru care doamnele și domnișoarele roiesc în jurul său. Așa cum era de așteptat, cântărețul primește de foarte multe ori mesaje de la admiratoarele sale, însă asta nu e tot, căci alături de acestea, fanele îi trimit și poze deocheate artistului.

Din acest motiv, cântărețul a dorit să le trimită un mesaj fetelor care doresc să ajungă la el prin astfel de gesturi. Deși mulți bărbați și-ar dori să fie în locul lui, ei bine, însă, Jador nu este sub nicio formă de acord cu fotografiile pe care le primește de la fanele lui, așa că artistul le-a sugerat fetelor să-i trimită fotografii în ipostaze mai decente.

Dovada că familia lui Jador o place pe Andreea Bostănică. Sora artistului s-a dat de gol pe rețelele de socializare: "Cumnată"

”Dacă tot trimiteți poze în privat și vreți SMASH OR PASS, trimiteți poze decente, vă rog”, le-a transmis artistul pe Instagram.

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

Ce spune Jador despre căsătorie

Deși doamnele și domnișoarele roiesc în jurul său, Jador nu a reușit să găsească o fată pe sufletul lui. Recent, artistul a făcut o serie de declarații despre acest subiect, mărturisind că este greu să dea de o fată care să stea alături de el, mai ales că are multe admiratoare.

Citeste si: ”Hai. Nouă ne place de tine” Jador, curtat de femei care i-ar putea fi mame. Ce i s-a întâmplat la un concert?

De asemenea, Jador se descrie ca un bărbat iubitor și spune că ar putea fi un soț fidel, însă cu toate acestea, nu crede că se va căsători.

„Nu am găsit fata care să mă înțeleagă. Este greu să găsești o fată care să stea cu un băiat care este plăcut de multe fete, pentru că fetele știu să atragă atenția. Eu nu am cum să atrag atenția, decât prin cum sunt eu și alte lucruri. Dacă o femeie poate să înțeleagă cum sunt eu, să înțeleagă doleanțele mele și modul meu de a fi, poate să înțeleagă că eu pot fi un soț fidel, iubitor și că doar gura este de mine. Nici eu nu cred că mă însor!”,  a explicat cântărețul, pentru un post TV.

Jador, mesaj pentru admiratoarele care îi trimit fotografii deocheate! Fanii nu se așteptau la o astfel de reacție din partea artistului: „Dacă tot trimiteți...”

Jador

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Emily Burghelea a recunoscut cum a trecut peste zilele de spitalizare. Proaspăta mămică spune cine și ce a ajutat-o să se țină pe picioare: „Îți revii fără să îți dai seama”

SUPEREXCLUSIVITATE! Armin Nicoară rupe tăcerea despre scandalul divorțului Georgianei Lobonț! Supărarea există dintr-un alt motiv: "În muzică este o Georgiana și în viața...

Armin Nicoară a izbucnit în lacrimi în fața tatălui său! Și-a făcut curaj și i-a spus tot adevărul, în direct: „Te rog să mă ierți”

Mihai Zmărăndescu și-a luat rolul de tată în serios. Cât de implicat este sportivul cu fiul său: „Nu simt efort. El e regele meu”

Ungaria dă lovitura în TRANSILVANIA! Este informația momentului în România: SE EXTIND!

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

Procurorii DNA au pus tunurile pe afacerile din pandemie. Zeci de doare sunt în lucru

Armin Nicoară a izbucnit în lacrimi în fața tatălui său! Și-a făcut curaj și i-a spus tot adevărul, în direct: „Te rog să mă ierți”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies