Jador, mesaj şocant pentru "Vulpiţa"! "Să meargă la un curs de autoapărare" Tânăra a spus că vrea neapărat la Puterea Dragostei!

Jador, mesaj şocant pentru "Vulpiţa"! Tânăra a spus că vrea să meargă, în viitorul apropiat, la Puterea Dragostei!

Distribuie pe:

Autor: G.C.


In articol:

Jador a primit, în urmă cu puţin timp, un telefon care l-a şocat, pur şi simplu. Dar nu vă mai ţinem în tensiune şi-l lăsăm pe cântăreţ să povestească exact ce a discutat cu persoana respectivă. Deja ştiţi că este vorba despre "Vulpiţa", căci i-am devoalat identitatea in titlu...Tânăra este un personaj controversat, spumos şi cam...nehotărât, despre care toata lumea vorbeşte, în ultima vreme.

Citeste si: Jador, mesaj ŞOCANT pentru Simina şi Alex Zănoagă! "O să-l iau pe cel mic şi o să..."

Jador, mesaj şocant pentru "Vulpiţa"! "M-a sunat, acum puţin timp"

"M-a sunat, acum puţin timp, o fată, şi mi-a zis "Bună, sunt Vulpiţa!" Am rămas uimit pentru că numărul meu îl au doar colaboratorii, prietenii şi familia. Mi-a spus că vrea să intre în casa Puterea Dragostei pentru mine! Am căutat apoi pe google "Vulpiţa" şi am văzut cine este că, sincer să fiu, chiar nu ştiam", a declarat Jador în urmă cu câteva zile.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Ei bine, mai în glumă, mai în serios, l-am întrebat pe îndrăgitul solist, care tocmai a lansat piesa "Cu cine să mă cert?", ce ponturi îi dă "Vulpiţei", aceasta părând hotărâtă să meargă la Puterea Dragostei după ce se desparte definitiv de soţul ei, Viorel.

Jador, mesaj şocant pentru "Vulpiţa"! Eu aş sfătui-o să nu aibă încredere totală în nimeni, să fie vocală şi să fie cât mai naturală"

Citeste si: Jador a făcut dragoste cu Ligi la hotel?! Artistul a dezvăluit ce s-a întâmplat între cei doi

 

"Vulpiţa pare o fată simpatică, aşa că îi voi da nişte sfaturi pentru că, în ciuda aparenţelor, nu e chiar aşa uşor să rezişti în casă. Concurenţa e acerbă, iar prietenii adevărate nu prea există. Eu aş sfătui-o să nu aibă încredere totală în nimeni, să fie vocală şi să fie cât mai naturală şi sinceră pentru că oamenii îşi dau seama imediat dacă joci teatru. În rest, ce să-i mai zic? Să meargă la un curs de autoapărare, că pe acolo se mai încing spiritele, după cum bine se ştie. Mult succes şi îi doresc să-şi găsească "jumătatea". Sau poate îi mai dă o şansă soţului, cine ştie? Aici nu mă bag pentru că, sincer, nu cunosc povestea", a spus Jador, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Citește și:

Jador de la Puterea dragostei, adevărul despre noua piesă! Pentru cine este scrisă, de fapt, melodia "Cu cine să mă cert?"

Simina de la Puterea dragostei, dezvăluiri în premieră! ”Am renunțat la biserica ortodoxă! Am aderat la baptiști!” Cum se va cununa acum religios frumoasa brunetă EXCLUSIV

Jador de la Puterea Dragostei a publicat pe pagina lui un mesaj emoționant! Îți dau lacrimile: „Voi fi sărac toată viața”

Jador i-a propus Marianei de la Puterea Dragostei să facă amor! Răspunsul ei l-a lăsat mască pe artist!

Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre sarcină! Blondina a izbucnit în lacrimi: „Când i-am auzit prima dată inimioara...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies