Jador, moment ŞOCANT! Simina l-a invitat acum trei zile la hotel! "Am rămas pur şi simplu blocat" Dezvăluiri incredibile!

Simina l-a invitat pe Jador la hotel! Dezvăluiri incredibile de la spectacolele artistului!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Jador este unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi de la Puterea Dragostei, solistul fiind votat de nenumărate ori "favoritul săptămânii". Pe lângă statutul de participant la emisiunea fenomen a momentului, protagonistul nostru are şi o carieră muzicală în plină ascensiune.

Cu sute de mii de urmăritori pe reţelele de socializare şi zeci de milioane de vizualizări pe youtube, la clip-urile sale, artistul are concerte pe bandă rulantă atât în ţară cât şi în Diaspora.

Citeste si: Incredibil ce a putut să spună Jador despre Elena şi Costin Gheorghe! Vezi cum a vorbit despre cele două vedete! EXCLUSIV!

fara descriere

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Weekend-ul trecut, de exemplu, cântăreţul şi Bogdan Mocanu au susţinut spectacole la Frankfurt, Zurich şi Stuttgart, iar cluburile unde au dat reprezentaţiile au fost arhipline la evenimente.

Simina l-a invitat pe Jador la hotel! Reacţia solistului a fost neaşteptată!

Iar fanele au fost în delir...Şi când spunem asta vă rugăm să faceţi un exerciţiu de imaginaţie şi să vizualizaţi zeci de femei care nu mai ţin cont de nimic şi "năvălesc" pe scenă.

Citeste si: Jador, mesaj ŞOCANT pentru Simina! S-a ajuns prea departe! "De ce stai cu el în pat dacă gândul tău e tot la mine?" EXCLUSIV!

fara descriere

Aproape toate admiratoarele lui Jador ştiau pe de rost versurile pieselor interpretate de solist, iar câteva dintre ele, mai îndrăzneţe, i-au făcut propuneri indecente. Artistul a izbucnit în râs când o fană stabilită în Frankfurt care l-a invitat, pe şleau, la hotel, s-a prezentat. Pe tânăra foarte sexy o cheamă -incredibil, dar adevărat-Simina, dar din păcate pentru ea cântăreţul a declinat, elegant, invitaţia deşi are o afinitate pentru numele respectiv.

Jador a primit propuneri indecente şi la Bucureşti

După ce a ieşit din casa Puterea Dragostei, în urmă cu câteva luni, Jador a cântat într-un club din Capitală. În perioada aceea solistul era într-o relaţie cu Simina, dar asta nu a împiedicat-o pe o admiratoare a lui să-l invite...la ea acasă.

fara descriere

"Comportamentul acesta mi se pare anormal. Am rămas pur şi simplu blocat. Prima oară am crezut că este vorba despre o farsă, dar din păcate nu a fost aşa. Eu nu am apreciat niciodată femeile care procedează aşa şi nu aş da curs unei astfel de invitaţii. Nici dacă nu aş fi fost cu Simina nu aş fi acceptat o astfel de propunere", a declarat Jador după acest episod.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate