Jador, None şi Andy, în pericol! Vezi cine îi avertizează să aibă mare grijă cu Simina! "Nu ezită să frângă inimi şi să plece!" EXCLUSIV!

Simina, cea mai "periculoasă" fată din casă! Vezi cine spune asta!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Frumoasa Simina Loica de la Puterea Dragostei este, de departe, cea mai dorită femeie din concurs. Jador, Andy şi None s-au "războit" verbal pentru ea, toţi trei trăind clipe speciale cu tânăra şi dorind cu ardoare să o cunoască mai bine

Nativă a zodiei Leu, bruneta atrage urmaşii lui Adam ca un magnet, aceştia fiind complet vrăjiţi de candoarea şi fineţea ei.

Citeste si: Bombă! Roxana de la Puterea Dragostei, cerută în căsătorie! Vezi cine i-a făcut propunerea incendiară! EXCLUSIV!

Dacă există vreun lucru de care nu duc lipsă femeile născute în zodia Leu, acesta nu poate fi decât atenţia bărbaţilor. Ele ajung adeseori în centrul atenţiei, iar domnii care îşi pun în cap să le facă avansuri amoroase trebuie să se aştepte la o acerbă competiţie.

Femeia Leu tinde să fie liderul grupului său social, iar cei din imediata ei apropiere acceptă, de obicei, fara a crâcni, poruncile sau sugestiile sale. Trăsăturile specifice unui astfel de exemplar feminin sunt voiciunea, ingenuitatea, frumuseţea, eleganţa şi sensibilitatea. Iubita din Leu face parte din categoria de oameni care isi iubesc şi îşi respectă partenerul de cuplu, dar care nu pot, în niciun caz, să îl venereze.

Simina, cea mai "periculoasă" fată din casă! "Mâţa blândă zgârie rău!"

Chiar dacă nu poate fi dominată, asta nu înseamnă că nu ar trebui, uneori, să i se stăvilească niţel tendinţa de a domina. Este o femeie completă şi consideră, pe bună dreptate, că merită din plin să întâlnească un bărbat adevărat.

Citeste si: Declaraţia ŞOC a lui Jador! "Este adevărat! M-am despărţit de Simina" Artistul spune care sunt adevăratele motive ale rupturii! EXCLUSIV!

O fată din zodia Leului ce emană drăgălăşenie, supunere, timiditate, nevoia de a fi apărată, cum este cazul Siminei, nu face decat să se ascundă în spatele aparenţelor. În sinea ei, este la fel de pasională şi hotărâtă precum oricare altă Leoaică.

Domnilor care îndrăznesc să curteze o astfel de "felină" le spunem că nu va ezita să frângă inimi şi să plece dacă nu va fi complet sigură că bărbatul de lângă ea o va trata ca pe o regină, cum ea consideră că merită.

Rar se întâmplă să stea într-o relaţe care nu o împlineşte şi atunci o face doar de dragul unui stil de viaţă extravagant pe care nu şi l-ar permite pe cont propriu. "Mâţa blândă zgârie rău" aşa că, dragi băieţi, aveţi mare grijă când abordaţi "capetele încoronate".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate