Jador nu mai rezistă şi spune adevărul! Cristina Pucean, Berna sau Christina de la Puterea Dragostei? "Nu mă ascund" Vezi care dintre ele este iubita lui!

Jador spune dacă are cu adevărat o relaţie! Vezi ce a declarat solistul!

Autor: Lili Lascar

In articol:

Nu mai este un secret pentru nimeni, cel puţin nu pentru fanii celui mai iubit show matrimonial, că Jador şi frumoasa Cristina Pucean vorbesc destul de des la telefon. Mai mult decât atât, cei doi urmează să se întâlnească, pentru prima oara, în Germania, la sfârşitul lunii.

Citeste si: Bogdan Mocanu va răbufni! Ce a declarat Jador, în exclusivitate, despre Ana de la Puterea Dragostei! Oare aici se încheie frumoasa prietenie?

Artistul are acolo trei spectacole, alături de Bogdan Mocanu, iar apetisanta blondă urcă pe scenă alături de ei, să danseze. Ei bine, aflând despre legătura specială dintre celebra dansatoare şi îndrăgitul cântăreţ, admiratoarea lui numărul 1 din casă, simpatica Berna, a răbufnit.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

În faţa camerelor, tânăra a spus că Jador nu ar mai trebui să o acuze pe ea că flirtează cu mai mulţi bărbaţi din casă pentru că şi el, la rândul lui, vorbeşte cu mai multe domnişoare printre care se numără şi...

Cristina "Puceanu".

Jador spune dacă are cu adevărat o relaţie! "Berna este o fată minunată, cu care am interacţionat în casă"

La scurt timp după afirmaţiile lui Bernadette, dansatoarea a reacţionat pe insta story." Pucean pentru tine, draga mea", a scris Cristina subliniind că Berna i-a greşit numele la emisiune.

Contactat de jurnaliştii WOWbiz.ro

şi întrebat dacă are o relaţie amoroasă cu Cristina Pucean, cu Berna sau cu Christina de la Power of Love Grecia, cum s-a vehiculat, artistul a dat un răspuns edificator.

Citeste si: Jador, dezvăluiri uluitoare despre sentimentele pentru Simina! "Nu suportă să o vadă plângând" Vezi dacă şi-ar dori să se împace cu ea! EXCLUSIV!

" Mă bucur că m-aţi sunat, pentru că vreau să lămuresc nişte lucruri.

Eu nu am o relaţie cu niciuna dintre aceste trei femei frumoase, pe care le respect în egală măsură. Christina ţine la mine, ştiu, dar eu nu am făcut nimic să alimentez aceste sentimente, cu Cristina Pucean îmi doresc să vorbesc mai mult, iar asta se va întâmpla la sfârşitul lunii când avem o serie de spectacole împreună, în Germania, iar Berna este o fată minunată, cu care am interacţionat în casă. Dar, repet, momentan nu am nicio relaţie! Dacă se va schimba situaţia, nu mă voi ascunde de nimeni", a declarat Jador, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies