Jador, o nouă idilă cu o asistentă de televiziune? Cine este femeia pe care artistul a pus ochii

Jador are în vizor o nouă domnișoară. De data aceasta, se pare că este vorba despre o asistentă de televiziune.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Jador
Jador


In articol:

Jador are în vizor o nouă domnișoară. De data aceasta, cântărețul este atras de o asistentă de televiziune. Persoana pe care artistul o simpatizează este chiar Cosmina Adam, asistenta de televiziune de la emisiunea care i-a făcut cunoscuți pe Viorica și Viorel.

Jador, o nouă cucerire?

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la momentul actual din showbiz-ul românesc. Deși bărbatul are foarte multe admiratoare, se pare că acesta tot singur este. Totuși, artistul are gânduri destul de serioase în ultima perioadă. Își dorește să își găsească sufletul pereche cu care să întemeieze o familie. 

Citeste si: În căutarea adevărului, episodul din 27 august: Copiii intervin în relația părinților și o iau pe căi greșite doar pentru a-i despărți

Citeste si: Pozitiv la testul COVID-19, Tzancă Uraganu a făcut baie de mulțime la Iași! Manelistul s-ar putea alege cu dosar penal după gestul de inconștiență făcut la un concert cu sute de fani

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Șoc în showbiz! Au apărut la TV împreună, iar acum Armin Nicoară și Claudia Puican s-au despărțit! ”Mi-am luat hainele și am plecat de acasă”

Jador a fost invitat la o emisiune și a declarat faptul că el își dorește o femeie independentă. Și cum lucrurile nu se puteau așeza mai bine, această descriere i se potrivește perfect asistentei de televiziune, Cosmina. 

Jador
Jador

În momentul în care a specificat acest lucru, Jador a început să aibă o conversație destul de interesantă cu frumoasa brunetă. În toată această discuție, cei doi și-au aruncat tot felul de replici, însă femeia nu a lăsat nicio secundă de la ea. 

„Dar tu m-ai întrebat dacă am iubit?”, i-a spus Cosmina lui Jador.

Jador a decis în acel moment că cel mai potrivit lucru ar fi dacă ar întreba-o pe domnișoară dacă își dorește să iasă undeva împreună. Din nefericire, se pare că tânăra are iubit, deci șansa artistului a fost spulberată.

 

Galerie foto 
Citește și:

Ultima postare a Adrianei Mesteș, soprana găsită fără suflare în apartament!

Daiana de la Puterea Dragostei, primele imagini cu burtica de gravidă: „Da, sunt gravidă!”

Rețetă: Tocană de pui cu legume. Cea mai căutată rețetă: Care e ingredientul secret?

În căutarea adevărului, episodul din 27 august: Copiii intervin în relația părinților și o iau pe căi greșite doar pentru a-i despărți

BREAKING NEWS! Soprana Adriana Mesteș, găsită moartă în casă! Vecinii nu au mai suportat mirosul greu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies