Jador, pus la zid la Puterea dragostei! ”Face pe prostul”!

Scandalul dintre Jador și Deea de la Puterea dragostei pare a se încinge din ce în ce mai tare

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Deea și Jador continua războiul de la distanță după eliminarea brunetei din casa Puterea dragosteiCiteste si: Cine este castigatorul celor 4,7 milioane de euro la Loto 6/49. Cum arata biletul norocos

Primul a început manelistul, care a specificat clar că el a votat-o să plece, fiindcă femeia de 31 de ani nu își mai avea rostul în show.

Am vrut să o votez pe ea pentru că nu aveam pe cine. Am ales-o după ce am făcut un sondaj de opinie în casă. Am întrebat toţi băieţii ce fete le plac, iar ea a rămas singura pe care nu o plăcea nimeni. Îmi pare rău că spun asta, ştiu că e dureros pentru ea, ca femeie, dar acesta este adevărul”, a declarat Jador, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: În dublu rol și cu imagine super sexy, ANTONIA lansează single-ul și videoclipul „Touch Me”

Citeste si: Ministrul Justiției din Madagascar abia așteaptă ca Radu Mazăre să fie extrădat: „Riscă să-i contamineze şi pe corupţii de aici”

fara descriere

Jador a  fost atacat dur de Deea de la Puterea dragostei! ”Nu îi place de nimeni”

Deea a reacționat și, imediat, a spus despre manelist că, în realitate, ar juca un rol un show, și nicidecum nu ar fi îndrăgostit de vrreo fată din competiția amoroasă. ”L-am cunoscut pe Jador și dincolo de camerele de luat vederi, și mi se pare că se comporta diferit, cu replici la el, inteligent, coerent, vorbea corect din punct de vedere gramatical, adică nu făcea nici măcar un dezacord, și, culmea, intenționat sau nu, în emisiune poza în omul simplu, din popor! Una spunea pe culoare și alta în emisiune, semn că avea calculați toți pașii”, a declarat fosta concurentă, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Femeia nu s-a oprit aici! Jador a fost atacat dur de Deea de la Puterea dragostei și, în premieră pentru WOWbiz.ro, aceasta a dorit să mai puncteze ceva. ”Vă spun sincer, lui nu îi place nici de Simina, nici de Simona, de nimeni, el vrea doar să îți sporească numărul de urmăritori și să evolueze în carieră. Repet comportamentul lui este diferit pe micul ecran, este practic de nerecunoscut! Din punctul meu de vedere, face pe prostul ca să îi fie bine în casă. Atât!”, a conchis Deea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate