Jador, pus să aleagă între Simona și Bernadett! Ce a decis concurentul

Jador este plăcut de către două concurente. Va alege el pe una dintre ele?

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Jador se află între două fete și nu știe între care să aleagă. Fostul iubit al Siminei oscilează între Bernadett și Simona, așa că a vrut să afle care dintre ele îl place mai mult.

Concurentul a decis să aibă câte o discuție cu ambele fete, iar prima a fost Simona. Deranjat că aceasta i-a acordat mai multă atenție lui Culiță Sterp, Jador i-a spus acest lucru.

„Am două fete care mă plac și niciuna nu este bună. Dacă era Culiță aici, nici nu mă mai băgai în seamă”, i-a spus Jador Simonei.

Citeste si: Adina, ex-Heaven, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre sarcină: "Anul trecut mi-a fost extirpat ovarul pentru că aveam tumoră, acum sunt însărcinată"! A dezvăluit numele copilului

Citeste si: Ce sex va avea bebelușul lui Skizzo Skillz și al Deei! Părinții au făcut anunțul

Citeste si: Sicriul cu trupul lui Marcel Lepa, criminalul care a împușcat mortal un polițist din Timiș, respins de capela cimitirului! Care este motivul

Nu e adevărat, eu îl plăceam pe Iancu”, i-a spus Simona, care zilele trecute a dansat cu fratele lui Iancu.

Ce a vorbit Jador cu Bernadett

Cât despre Bernadett, Jador nu a aflat prea multe lucruri:

Lasă-l pe Mădălin, că nici nu îl cunosc. Poate de asta te simți tu atacat de el. Cu Bobi nu am. Nu e adevărat. M-am supărat foarte tare pe el. Încă nu vorbeam cu tine, era a treia zi. Ce treabă am eu cu el?”, i-a spus Bernadett lui Jador.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate