Jador, reacţie ŞOCANTĂ după scandalul monstru dintre Roxana şi Simina! "Mă despart de ea definitiv!" Vezi ce a mai spus cântăreţul de manele!

Jador, reacţie ŞOCANTĂ după scandalul monstru dintre Roxana şi Simina! Vezi ce a declarat!

Autor: Lili Lascar

In articol:

Scandal imens în casa de la Puterea Dragostei. Totul a plecat de la dezvăluirea Siminei care a spus că Roxana a vorbit cu Hamude, înainte ca acesta să intre să ajungă la emisiune.

Roxana a vorbit cu băiatul nou care a intrat în casă. Ea știa că va veni și că ne va aduce câte un cadou ”, a declarat Simina.

Citeste si: Pluşica îl poate "înnebuni" pe Daniel în pat! Vezi cine-i spune ce trebuie să facă dacă vrea o partidă de sex memorabilă! EXCLUSIV!

Se pare că Roxana ar fi vorbit cu Hamude și i-ar fi propus acestuia să formeze un cuplu cu ea, în casă. Dezvăluirea a enervat-o la culme pe vulcanica şatenă care, văzându-se descoperită, a sărit să o bată pe Simina.

Dacă nu pleacă ea, plec eu ”, a urlat aceasta, plină de nervi.A fost nevoie de intervenția celorlalte fete din casă pentru a se evita o altercaţie serioasă.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

În plus, iubita lui Jador susţine şi că Roxana flirtează şi vorbeşte pe videocall cu un tânăr grec.

Cu puțin timp înainte de scandal, Simina mai spusese că nimeni nu vrea să stea în camera cu Roxana pentru că aceasta bârfește foarte mult și pe toată lumea.
Roxana a format până acum un cuplu cu Andy, iar relația lor nu a fost afectată de nici o acuzație din partea celorlalți concurenți.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla după acest scandal.

Jador, reacţie ŞOCANTĂ după scandalul monstru dintre Roxana şi Simina! "Nu mai ai voie să flirtezi ca o femeie singură"

Ei bine, Jador nu a rămas indiferent când a văzut că Simina a fost la un pas de a fi lovită de colega ei de emisiune.

Citeste si: Am aflat de ce nu o vrea Daniel de la "Puterea dragostei" pe Pluşica! Îi reproşează că este imatură şi superficială! Iată cine spune asta! EXCLUSIV!

" E incalificabil ce a făcut Roxana. Nu poţi să te comporţi aşa indiferent cât de nervoasă eşti. Simina a spus tot despre colega ei pentru că ea nu e de acord cu femeile care se poartă aşa, sunt în relaţii şi vorbesc cu alţi bărbaţi! Ce înseamnă asta? A procedat corect, iar Roxana, ca o mahalagioaică, a sărit la bătaie. Nici bărbaţii nu ar trebui să aibă astfel de reacţii, darămite femeile. Îmi e milă de Andi, sincer. Ştiu că ţine cu adevărat la Roxana şi îmi pare rău că trece prin asta", a declarat Jador, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Mai mult decât atât, cântăreţul de manele a încercat să se pună în locul fostului coleg, Andi.

" Eu o iubesc mult pe Simina, iar asta nu mai este un secret pentru nimeni. Apreciez la ea sinceritatea, eleganţa, frumuseţea şi, în primul rând, loialitatea. Dar dacă, ipotetic vorbind, Simina mi-ar fi făcut mie ce i-a făcut Roxana lui Andi, i-aş fi zis că mă despart de ea definitiv. Nu există să-i spui unui bărbat că-l iubeşti şi că ai face orice pentru el, apoi să te duci în altă cameră şi să te hlizeşti cu alţii, la telefon. Unde e iubirea în cazul ăsta? Eu sunt foarte sensibil când vine vorba de fidelitate şi devotament. Odată ce ai spus "te iubesc" nu mai ai voie să flirtezi ca o femeie singură", a conchis Jador.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies