Jador rupe cluburile, frații lui cântă imnuri religioase! În plină pandemie, rudele cântrețului au anunțat că s-au pocăit

Dacă Jador rupe Youtube-ul și cluburile, frații lui de la Bacău îl slăvesc pe Dumnezeu prin muzică.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Jador este vedeta familiei Dumitrache din Horgești, Bacău, dar asta nu înseamnă că ceilalți frați care au rămas acasă încearcă să facă din acesta un model. Din contră, dacă Jador a reușit să devin numărul 1 în trending și să facă mulți bani din Youtube, frații mai mici ai acestuia s-au pocăit în timpul pandemiei, considerând că este momentul perfect pentru a se apropia de Dumnezeu.

Iar dacă piesele lui Jador fac zeci de milioane de vizualizări, înregistrarea ”Eu, împreună cu surioara mea, lăudăm pe Domnul”, postată pe canalul de Youtube al lui Răzvan, fratele lui Jador, a strâns până acum doar 2.200 de view-uri și un singur comentariu.

Jador rupe cluburile, frații lui cântă imnuri religioase. ”Sunt omul lui Dumnezeu”

fara descriere

Filmarea este realizată în timpul pandemiei, iar cei doi cântă piese religioase la o stație de apartament, folosind microfoane nesincronizate. Imaginile sunt realizate la casa părintească a lui Jador din Horgești, Bacău.

Răzvan Dumitrache, fratele lui Jador, a mărturisit că se bucură că s-a pocăit la începutul lunii aprilie. El chiar a anunțat la vremea respectivă că-și va închide vloggul, însă s-a răagândit între timp și a preferat să încerce să apropie și alți tineri de Dumnezeu prin mesajele sale.

Citeste si: Dezvăluiri! De ce ar fi luat bătaie Jador și Mario Fresh, de fapt, după ce au plecat din clubul din Mamaia! Totul a pornit de la o femeie: „Bă, Jador, cine te crezi?”

Citeste si: Jador, prima apariție după ce a fost luat la bătaie în Mamaia. Ce spune despre agresori: „Am fost atacați de...”

Citeste si: Primele imagini cu bătaia în care au fost implicați Jador și Mario Fresh! Manelistul a dat primul pumn în scandalul de la Mamaia

fara descriere

”Eu sunt un om de-al lui Dumnezeu, m-am pocăit cu zâmbetul pe buze. Acum sunt copilul lui Dumnezeu. Am făcut duminică botezul. Eu am găsit undeva, scris în Biblie: ”bucură-te, tinere, de tinerețea ta și vei da răsplată pentru tot ce ai făcut”. Tot în Biblie scrie ”să nu stai la masa bețivului, să nu stai pe scaunul celor batjocoritori”. Adică cum eram eu, făceam miștouri, mergeam prin cluburi... la asta se referă.

Jador rupe cluburile, frații lui cântă imnuri religioase. ”Vreau să merg în cer”

fara descriere

Vreau să vă sfătuiesc și pe voi, acești tineri care vă uitați aici, sau pe cei bătrâni. Vreau să vă spun că Dumnezeu o să vă binecuvânteze, o să lase puterea din puterea lui, dragostea și pacea lui în inimile voastre. Să-l căutați pe Dumnezeu pentru că tot ce se întâmplă în zua de azi, sunt doar semnele că Isus va veni. Iar eu vreau să merg în cer cu Isus Hristos”, a spus fratele lui Jador pe canalul său de Youtube.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate