Jador, secretul rușinos: a făcut sex prin telefon! ”Dă-mi o poză cu ce trebuie”

Jador de la ”Puterea Dragostei” a recuinoscut că a făcut sex prin telefon.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Jador a fost supus la o serie de întrebări-fulger din partea prietenului său, DeSanto. Acesta a filmat provocarea la care, în afară de Jador, a fost supus și Nikolas Saxx (interpretul are și un vlog).

fara descriere

Întrebat dacă a făcut sex prin internet/sms/telefon, Jador a avut o reacție de colecție. În sensul că a făcut de multe ori și chiar cu patimă... ”Oooo, daaa... am făcut”, a râs Jador. ”Ce ți-aș face... numai rele ți-aș face”, a relatat Jador o discuție cu una dintre fetele cu care a împărtășit apelul telefonic. ”Dă-mi o poză cu... ce trebuie”, a mai povestit Jador.

Citeste si: Jador și Zănoagă, o nouă confruntare la Puterea Dragostei! "Face urât!" Cum plănuiește Jador să se răzbune pe Zănoagă! Totul are legătură cu Simina

Citeste si: Jador l-a luat pe Mocanu în Koln, la concertul pentru români! Bogdan a luat microfonul și a început să cânte. Ce a urmat e WOW!

Citeste si: Discuție șocantă între Raluca și Jador, la Puterea Dragostei! Concurentul susține că Ricardo o va înșela imediat ce ajunge în America

Întrebat dacă o poză nud înseamnă sex prin telefon, Jador a fost pus în dificultate. ”Da... nu? Cum altfel?”. Până la urmă, momentul s-a încheiat, pentru că moderatorul interviului, producătorul DeSanto , a trecut la o altă întrebare.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate