Jador și-a deschis sufletul în fața Siminei, în finala „Puterea dragostei”: „Dacă eram împreună, am fi fost fericiți”

Jador și-a deschis sufletul astăzi, în marea finală Puterea dragostei.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

La finalul competiției Puterea dragostei, rămân multe lucruri neclarificate între Jador și Simina. Astăzi, concurentul a fost pus în fața faptului împlinit, după ce i-a făcut mai multe mărturisiri Simonei, care a vrut să știe ce simte el pentru Simina.

 

„Am profitat de ultima săptămână. Mâine ori facem ce simțim, ne exteriorizăm. Chiar am vrut să zic că nu am simțit. L-aș fi bătut pe Zănoagă. Eu nu te cunosc, Simina”, a recunoscut Jador în finală.

„Eu nu te-am sunat până nu te-ai bătut cu Alex la hotel. Ziua ta zici că a fost ieri”, a reacționat Simina.

„Ea nu a simțit multe chestii. Dar, bine, că, dacă eram împreună, am fi fost fericiți. Dar așa a fost să fie. Mi-e drag de ea și o să îmi fie mult timp înainte. Că are gagic. Nu știu dacă simte același lucru. Îmi mai bagă câte o privire din aia...”, i-a mărturisit Jador Simonei în urmă cu câteva zilei.

Vreau să fii fericită cu iubitul tău. Nu îi zic, dar știe, cred. Nu mai contează. Ea se duce acasă, se mărită, face copii. E Zănoagă aici, nu pot. Te-am visat, mi-era dor de tine. Realizez că nu am vorbit cu Simina”, a dezvăluit în marea finală Jador.

Eu atunci când eram împreună te-am visat cu bebe. Toată lumea de acasă crede că eu cu Jador am făcut ceva”, a reacționat și Simina.

„Aș vrea să știu dacă Simina a simțit că am iubit-o”, a întrebat-o Jador pe fosta iubită, iar Simina a recunoscut că a simțit acest lucru.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate