Jador și Deea și-au aruncat cuvinte grele: „Așa suntem noi romii, mai nesimțiți”

Jador și Deea de la Puterea dragostei și-au aruncat cuvinte grele astăzi, după ce Jador a ieșit cu Thalida.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Jador și Deea de la „Puterea dragostei” au avut parte astăzi de o nouă discuție cu scântei, după ce concurentul a declarat că a mers cu Thalida la întâlnire din milă. 

Aceasta a aflat de Deea aceste lucruri și nu i-a picat deloc bine. Între timp, Alexandru Bobicioiu i-a anunțat pe colegii săi că Bianca l-a atins în zonele intime, iar aceasta i-a dat un răspuns pe măsură:

Mi-aș fi amintit dacă era ceva wow. Și pe Oianu l-a încurajat să spună că s-a întâmplat ceva între noi. A stat, a stat, nu a plecat. Nu mai are rost să mai vorbim deloc”, a spus Bianca supărată, iar Thalida i-a luat apărarea.

Citeste si: Stefan Stan: „Ne asteapta o experienta unica!”- Impreuna cu Radio Impuls, artistul a lansat un concurs pentru fanii sai; castigatorul il va insoti la Londra, la concertul pe care urmeaza sa il sustina la finalul lunii mai

Citeste si: Mary, primele declarații după eliminarea de la Puterea Dragostei! Nu îl mai vrea pe Raffa: Nu ne potrivim deloc!

Citeste si: Mihai Mărgineanu, la Test de vedetă! Sergiu Negoțiu-Piloff s-a urcat cu el în avion: "Mașina e mult mai periculoasă"

„Asta e chestie de spus în emisiunea de un domn?”, a spus Thalida.

Ce spune Bianca despre scandalul Deei cu Jador

Jador a intervenit în discuții, după ce a văzut că Deea le dă sfaturi fetelor, însă aceasta i-a răspuns:

Ia arată-mi tu mie relația ta, și apoi putem să vorbim”, i-a spus Deea, iar cuvintele sale nu au rămas fără răspuns.

„Așa suntem noi romii, mai nesimțiți. Eu zic să îți vezi de viața ta. Dacă aveai sfaturi bune, până la 31 de ani aveai o relație și un copil. Vezi tu, îi dai tu fetei sfaturi. Zici că am avut o relație de 15 ani. Nu îi mai băga tu fetei ăleia ceva în cap. Nu te mai lua după Deea. Mi-am cerut scuze de o mie de ori”.

Ți-am zis că ți-am acceptat eu scuzele. Ți-am zis că m-a deranjat că ai spus că ți-a fost milă. Nu pot trece peste”, i-a spus și Thalida supărată.

„Jador în fața camerei începe să fie un om bun, în spate nu e așa, după ce a spus că a ieșit cu Thalida din milă. Bine că i-a spus Andreea”, a concluzionat Bianca.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate