Jador şi None, faţă în faţă! Confruntare la Teo pentru inima Siminei! None: "Ea a fost foarte dezamăgită!"

Jador şi None, faţă în faţă într-o confruntare istorică la Teo Show. Ce au spus cei doi tineri despre slăbiciunea lor, Simina.

Autor: R.L.

In articol:

Jador şi None au venit împreună la Teo Show şi au disputat-o pe Simina.

Jador şi None au fost invitaţi în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D şi au vorbit despre Simina, tânăra despre care toată lumea ştia că are o relaţie cu Jador.

Mădălin None, în schimb, aruncă bomba şi povesteşte ce a vorbit cu ea chiar zilele trecute.

 

Într-o confruntare istorică, Mădălin None şi Jador au stat faţă în faţă şi, deşi susţin că sunt prieteni, amândoi stau de vorbă cu Simina, iar variantele poveştilor lor se cam bat cap în cap. 

None: De ce nu am fi prieteni? Nu suntem prieteni foarte buni, dar...Suntem amici.

Jador: Noi ne-am înţeles foarte bine. Am discutat mai multe.

None: I-am fost apropiat. Am vrut să-i iau apărarea, mi s-a părut că se puseseră toţi împotriva lui.

Jador: Dacă nu intervenea None, cred că ar fi ieşit cu bătaie. Adrian împins-o pe Simina. Eu m-am supărat foarte tare. Nici măcar nu era prima oară. Am vrut să ne batem.

A venit None, au venit băieţii şi ne-au despărţit. Eu şi Simina nu stăm împreună pentru bani, pentru reclamă. Ţinem unul la altul. Pe mine nu mă interesează ce spune gura lumii.

Citeste si: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Maramureș, autenticitate și frumusețe- kanald.ro

Citeste si: Accident grav în Teleorman. Două autocare și un TIR s-au ciocnit violent. A fost activat Planul Roșu de Intervenție| VIDEO- stirileprotv.ro

None: Simina mi-a spus că are nevoie de mine acolo.

Jador: Sunt gelos, dar sunt gelos când trebuie. Simina are nevoie de un prieten acolo. N-are nicio şansă!

None: Jador, Simina mi-a spus că nu are sentimente pentru tine. Ar vrea o relaţie cu mine, dar îi este teamă, pentru că eu sunt mai matur. Astea sunt nişte mesaje de la ea.

Am spus că nu ştiu ce e între ei.

Jador: Ne-am certat şi ne-am împăcat! Băieţii o plac, dar inima ei la mine. Nu cred că i-a spus asta! Arată mesajele! Demonstrează!

None: Nu am înţeles ce e între ei. El vorbeşte frumos despre ei, dar ea spune că încă nu-l cunoaşte deocamdată. Îi este teamă.

Jador: Ne-am certat de multe ori, e distanţă între noi.

Citeste si: Florin Busuioc, de urgență la spital! Actorul a fost operat din nou

Citeste si: Cosmin s-a întors de la Exatlon! Primele imagini cu Războinicul

Citeste si: Primele imagini cu Andreea Bălan la externarea din spital!

Citeste si: „Nu a avut nicio lacrimă, lui nu îi pare rău. Îi pare rău că eu nu m-am stins, atât. A spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța.” Dana Roba a fost pusă față în față cu Daniel Balaciu. Ce și-au spus cei doi- kfetele.ro

Citeste si: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

Citeste si: Dezvăluirea halucinantă care i-a lăsat muți de uimire pe procurori. Daniel Balaciu, motivul pentru care nu a chemat ambulanța când Dana Roba zăcea într-o baltă de sânge- radioimpuls.ro

None: Nu poţi da vina pe distanţă.

Jador: Marţi plec. Mă duc la ea. Nu poţi să te bagi în relaţia mea, ştiind că eu ţin la ea. Noi suntem prieteni. Ne-am certat! Am avut o relaţie. S-a terminat, într-adevăr. Aşa cum ne-am certat de o mie de ori, ne-am împăcat de o mie de ori.

None şi Jador, confruntare istorică la Teo Show

None: Eu ştiu altceva de la Simina. Am vorbit serile trecute.

Jador: Alaltăieri am vorbit cu ea. Ne-am certat rău. Urât. Din cauza unei fete din casă, a spus că am invitat-o la suc. I-am arătat mesajele, nu am invitat-o pe fata asta la suc. Ea de-aia s-a supărat pe mine. Rămăsese supărată pe mine. Sper să vadă mesajele, o să lupt pentru dragostea ei. Şi eu am orgoliul meu. Normal.

None: Ea a venit către mine de când am ieşit din casă. Mi-a spus că-i pare rău că am ieşit, că o să mă pupe când o să mă întorc în casă, dacă mă întorc. Simina a pus o barieră cu băieţii, cât a fost cu Jador, acum am văzut că a ridicat-o.

 

Jador: A mai vorbit cu băieţi, dar nu s-a pupat cu nimeni. Sunt vorbe ale lumii. Eu nu cred vorbele. Nu pun bază pe zvonuri.

None: Simina spunea: Decât să facă piese, mai bine venea după mine aici. Ea a vrut fapte. Ea a fost foarte dezamăgită de asta.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

None de la Puterea Dragostei, atacat din nou pe internet! „Să te întorci la copil și la nevastă! Rușine!”

Jador de la „Puterea dragostei”, implicat într-un accident! Ce s-a întâmplat cu el

Accident grav în Teleorman. Două autocare și un TIR s-au ciocnit violent. A fost activat Planul Roșu de Intervenție | VIDEO

Dana Criminala și Leo de la Strehaia au luat o decizie importantă. Cei doi sunt pe cale să facă o mutare strategică

VIDEO - Miruna Pascu a încercat să scape din arest jucând rolul victimei. Femeia va rămâne în arest preventiv: „Nu este o familie putred de bogată cum s-a spus, a fost dată...

„Mă pregătesc pentru confruntarea cu fostul meu soț, am niște emoții foarte mari, dar cred că Dumnezeu este cu mine.” Dana Roba este pe cale să fie față în față cu Daniel...

Dana Roba luptă să lase în urmă toate amintirile tragice. Make-up artistul, prima confruntare față în față cu Daniel Balaciu, după ce a măcelărit-o cu bestialitate: "Am...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies