Jador și Vulpița, față în față. Iar l-a detronat. Ce i-a spus manelistul soției lui Viorel, în direct: „Îmi plac fetele, nu vulpițele”

Confruntarea momentului! Jador a intrat în transmisiune live cu nimeni alta decât Vulpița, care l-a detronat din nou pe celebrul manelist, după ce a lansat o piesă cu Rafaelo.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Jador și Vulpița, față în față. Iar l-a detronat. Incredibil ce i-a spus manelistul soției lui Viorel, în direct: „Îmi plac fetele, nu vulpițele”


In articol:

În doar 24 de ore de la lansarea piesei „Doi îndrăgostiți lulea”, Vulpița și Rafaelo au ajuns pe locul 1, reușind să strângă peste 1 milion de vizualizări.

Încă o dată, Veronica Stegaru a reușit să întreacă mulți artiști din România, printre care se numără și Jador, care a intrat într-un „război” cu femeia din Blăgești după ce l-a detronat cu prima melodie pe care a lansat-o în urmă cu o lună. Iată că i-a făcut-o din nou!

Jador și Vulpița, față în față

Dacă până acum cei doi își dădeau replici indirect, prin intermediul rețelelor de socializare, iată că a venit momentul ca Vulpița să dea ochi în ochi cu Jador. Cei doi s-au confrunat în direct, la Showbiz Report.

Citeste si: Prietena Monicăi Pop a fost batjocorită de o poliţistă! Femeia cu proteză la picior a fost amenințată cu amenda pentru că stătea pe o bancă: „Umilință, lipsă de politețe și de omenie”

Citeste si: Povestea celebrei geci de piele a ministrului Vela! De unde a cumpărat-o

Citeste si: Andrei de la Survivor România a vorbit cu lacrimi în ochi despre mama lui! ”Mă uitam la cer, să îmi trimită un semn atunci când concuram pe traseu”

Jador și Vulpița, față în față. Iar l-a detronat. Incredibil ce i-a spus manelistul soției lui Viorel, în direct: „Îmi plac fetele, nu vulpițele”

Jador a intrat în transmisiune live cu Veronica Stegaru, care i-a dat imediat replica. Manelistul a fost întrebat dacă își dorește să lanseze în viitor o piesă cu soția lui Viorel, iar Jador a evitat să răspundă la această întrebare, dar a dat-o cu subînțeles. Veronica, în schimb, a spus fără să stea pe gânduri că ea nu vrea piesă cu Jador, ci în continuare cu Rafaelo.

”Eu sunt numărul unu”, i-a spus Vulpița lui Jador imediat ce aceasta a încercat să refuze subtil o eventuală colaborare cu ea, pe motiv că ”îi plac fetele, nu vulpițele”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate