Jaf la o casa de amanet din Iasi! A plecat cu 2500 de lei si patru telefoane mobile! Vezi ce a lasat hotul in urma lui! Sigur il prind in cateva zile!

Un jaf a avut loc astazi in cartierul Nicolina din Iasi. Un barbat a dat o spargere la o casa de amanet chiar de la primele ore ale diminetii.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereOmul a reusit sa fuga de la locul faptei cu 2500 de lei si patru telefoane mobile. El a pandit-o pe gestionara casei de amanet sa deschida, a spus ca este interesat de un laptop, iar cand femeia s-a intors cu spatele, omul a scos un cutit, a amenintat-o si a fortat-o sa se inchida in baie.

Barbatul a reusit sa fure tot ce era la vedere si cand a dat sa plece a intampinat o problema pentru ca angajata reusise sa blocheze usa de la intrare.

S-a panicat, a scapat pe jos cutitul, mai multe aparate electronice si chiar si bani. Pana la urma a fortat-o pe gestionara sa ii deschida usa si a reusit sa fuga.

Politistii au descoperit imediat la fata locului mai multe amprente ale agresorului, asa ca, spun ei, nu va dura mult pana cand acesta va fi identificat.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate