Jaf uluitor în România! Un afacerist a fost deposedat de o sumă uriașă!

Jaf uluitor în România, în Brăila. Azi-dimineaţă, poliţiştii au primit o sesizare prin apel 112 privind un furt suspect de bani, fiind vorba despre o sumă extrem de mare.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Reclamantul ar fi spus că e vorba de 500.000 lei (5 miliarde lei vechi n.n.), care erau într-o maşină de pe strada Miron Costin, relatează Obiectiv Vocea Brăilei.

O sumă imensă de bani a dispărut dintr-o maşină aflată pe o stradă din municipiu. Cel care a reclamat furtul prin apel 112 a spus că ar fi vorba despre 5 miliarde lei vechi, dar nu se știe cu certitudine dacă este vorba despre această sumă. Filtre de poliţie sunt în acţiune prin tot oraşul.

De la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila ni s-a confirmat doar că s-a făcut o sesizare, azi-dimineaţă în jurul orei 9.00. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate situaţia de fapt şi dacă, într-adevăr, este vorba despre suma menţionată. Şi totuşi dacă este această sumă, se pune întrebarea cui aparţinea maşina în care erau banii şi de ce banii erau ţinuţi în autoturism. Poliţiştii vor scoate adevărul la iveală.

Potrivit unor surse demne de încredere, maşina cu bani se afla pe strada Miron Costin din cartier Lacu Dulce. Autoturismul i-ar aparține patronului unei firme de distribuție țigări, iar banii furați provin din încasările din ultimele zile. Păgubitul ar fi oprit pentru câteva minute pe strada respectivă, unde se află sediul firmei sale. A auzit alarma mașinii iar când a ieșit în stradă a observat că luneta era spartă, iar din interior lipsea geanta cu bani.

Sursa foto: Obiectiv Vocea Brăilei

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate