Jamie Oliver a dat faliment! Și-a concediat angajații printr-un mesaj

Cunoscutul Jamie Oliver a dat, oficial, faliment. Și-a concediat toți angajații!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Celebrul bucătar Jamie Oliver a dat faliment și a fost nevoit să își concedieze întregul personal. Mai mult decât atât, a fost nevoit să își închidă întregul lanț de magazine din 25 de locații. Concedierea s-a făcut printr-un e-mail transmis către toți.

„Sunt absolut devastat că nu mai avem nicio şansă în a salva iubitele noastre restaurante. (...) Îmi dau seama cât e de dificil să auziţi asta şi vreau să vă asigur că am explorat orice idee posibilă şi am epuizat orice soluţie în ultimele luni de a salva această afacere. Personal, am investit totul pentru a încerca ca lucrurile să se rezolve”, a scris Jamie Oliver în e-mailul cu pricina, conform People.

Citeste si: Iulia Albu critică dur ținuta purtată de Adelina Pestrițu la petrecerea VIVA!: „S-a îmbrăcat în pocnitoare”

Citeste si: Andrei Botoaca, Giubi, de la "Exatlon": "Nimeni nu-mi dadea vreo sansa..." Imagini de colectie cu Faimosul in copilarie

Citeste si: După ce s-a mutat într-un triplex de 200.000 de euro din Capitală, Ruby a făcut anunțul: ”I-am făcut dormitor copilului”

Jamie Oliver a fost impresionat de palinca de Sălaj

Bucătarul a fost impresionat chiar de un român. Mircea Groza i-a oferit lui Jaimie o sticlă de palincă de Sălaj veche de 18 ani. "L-am abordat și i-am dat o sticlă de palincă făcută de mine. S-a bucurat și m-a invitat la unul dintre restaurantele lui din Londra. Nu am vorbit prea multe ca nu știu eu limba, i-am spus că sunt din România și s-a oprit la mine. Chiar sunt sigurul cu care a făcut și poză", a spus Mircea Groza, scriu cei de la adevarul.ro

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate