Jamie Oliver s-a ingrasat 14 kilograme! VEZI cum a reusit sa le dea jos si de ce ajunsese atat de gras: "Trebuia sa fac ceva"

Jamie Oliver a declarat recent ca, timp de 10 ani, a dormit, in medie, cate trei ore si jumatate pe noapte.

Distribuie pe:

fara descriereAcest stil de viata disfunctional l-a ajutat in cariera, averea sa ajungand la 150 de milioane de lire sterline, insa a facut ca bucatarul sa ia in greutate considerabil. El recunoaste ca ajunsese sa nu mai "functioneze normal", sa adoarma la birou, in timpul zilei.

"Am ajuns la un punct, vara aceasta, in care trebuia sa fac ceva. Stiam ca e ceva in neregula cu mine. Ma simt de parca ar trebui sa admit ca sunt alcoolic (...) Doar ca in cazul meu e somnul", a declarat vedeta.

Deja de cand a luat masuri, fiind in pat la ora 22.00, chiar daca se trezeste tot la 5.00 dimineata, a dat jos si din greutate si se simte mai ager, nu doar fizic, ci si in ceea ce priveste capacitatea cognitiva.

Potrivit acestuia, deja circa 14 kilograme au disparut. Isi monitorizeaza insa, cu ajutorul unei bratari, somnul, exercitiile fizice si valoarea nutritionala pe care o primeste din alimentele consumate.

Bucatarul de 39 de ani a declarat ca nu a tinut niciodata dieta, insa in ultima vreme a inlocuit carbohidratii simpli cu unii complecsi. Practic, a inlocuit tot ce e alb (cum ar fi orezul) cu sortimente mai putin procesate (orez brun).


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate