Stiri

Jana Serban, matusa criminalei de la metrou, rupe tacerea! Adevarul este boala Magdalenei si tragedia petrecuta in Spania: "E mintala, e nebuna"

Matusa Magdalenei Şerban, femeia care a ucis o tanara, impingand-o sub metrou in statia Dristor 1 din Capitala, sustine ca ar fi auzit ca nepoata ei are probleme psihice. Femeia, in varsta de 66 ani, crede ca Dumnezeu i-a luat mintile Magdalenei, ea inchinandu-se de mai multe ori dupa ce a auzit de la vecini despre crima comisa de fiica fratelui ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Sursa: lupamea.roicon photo
Sursa: lupamea.ro
 
Jana Şerban, matusa Magdalenei, povesteste ca si-a vazut ultima data nepoata prin vara, insa nu a purtat cu aceasta o discutie. Femeia recunoaste ca Magdalena ar fi avut probleme psihice. “Am auzit ca s-ar fi imbolnavit de cap”, spune aceasta.
 
Cat despre fapta comisa de nepoata sa, craioveanca in varsta de 66 ani se inchina intr-una. “Nu am vazut la televizor. Imi spusera vecinii pe aici. Ca ar fi facut accident cu cineva, acum imi spusa o fata la magazin”, spune femeia inchindandu-se in timp ce aude de crima comisa de nepoata sa, Magdalena. Nici pe fratele ei, tatal Madalinei, Nicolae Şerban, nu l-a mai vazut de ceva timp. “Omul muceste si el pe unde poate, sta pe unde poate. A plecat de la ei ca s-a luat cu ei la cearta”, povesteste matusa Magdalenei despre relatia fratelui ei cu sotia si copiii acestuia. 
 
 
“Sunt impreuna, iar se impaca, iar se desparte, nu sunt despartiti asa definitiv”, a mai completat aceasta. Jana Şerban spune ca s-a certat si ea cu Magdalena. “M-am apucat si eu cu ea (n. red. cu Magdalena) ca nu era de treaba aici. Se apuca cu ma-sa, se apuca cu tac-su. Luasera o locuinta, care mai de care sa sada in ea, au avut si ei apartament si s-au impartit acolo. Nu ma bag la cumnata-mea si nici la frate-meu, nici la copiii lui”, a mai spus Jana Serban.
 
Nu poate sa o judece pe nepoata sa si nici nu stie ce pedeapsa ar trebui sa primeasca. “Nu a facut bine, manca-ti-as ochii, i-auzi Doamne. Pacat de Dumnezeu si de ea ca e tanara. Inseamna ca e mintala, ca e nebuna, ca un om sanatos nu ar face asa. Am si eu 66 ani, sunt batrana... soarta. Nu a fost casatorita, la scoala a fost. Meserie a avut, a fost si ospatara, a fost si la o brutarie. Dumnezeu stie ce merita. Dumnezeu a lasat-o rau. Ea crezi ca a fost constienta daca a ajuns in halul asta? Cine doreste raul la cineva? Mintea omului nu judeca”, a concluzionat Jana Serban, matusa Magdalenei Serban, potrivit Lupamea.ro. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune