Jandarmeria a stabilit cauza accidentului lui Schumacher! Vezi care e starea lui de sanatate acum!

Michael Schumacher a fost transportat de urgenta, ieri, la spital dupa ce a suferit un accident de ski.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereMichael Schumacher este in continuare internat in Grenoble, in stare critica. Medicii se lupta sa ii salveze viata si se feresc sa ofere informatii. Campion mondial in Formula 1 este in coma indusa si respira cu ajutorul aparatelor.

Pe net a aparut prima imagine de la locul accidentului. Doctorul care se ocupa de el spune ca daca nu ar fi purtat casca de protectie ar fi fost mort.

Potrivit sport.ro, parchetul din Albertville a demerat o ancheta pentru a stabili modul in care s-a produs accidentul lui Schumacher. Din cate se cunosc pana la aceasta ora, campionatul mondial din F1 a cazut intr-o zona din afara partiei unde se aflau mai multe pietre acoperite cu zapada.
Jandarmeria spune ca Schumacher ar fi fost dezechilibrat de un alt schior.

"Vrem sa multumim echipei medicale care, noi stim asta, face tot posibilul pentru a-l ajuta pe Michael. Multumim si oamenilor din lumea intreaga care si-au exprimat simpatia si au trimis urarile cele mai bune pentru recuperarea lui Michael. Vrem sa solicitam presei sa ne respecte intimitatea noastra si pe cea a prietenilor nostri si le multumim pentru sprijin"
, se arata intr-un comunicat al familiei Schumacher citat de Sabine Kelm, managerul fostului pilot.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate