Jandarmeriţa Ştefania a dat interviu pentru Antena 3 dar a refuzat Realitatea! ”Colega noastră nu şi-a exprimat acordul în acest sens”

Jandarmeriţa Ştefania şi-a ales cu atenţie primul interviu după bătaia încasată în Piaţa Victoriei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Ştefania Nistor, jandarmeriţa bătută (dar şi salvată) de protestatarii din Piaţa Victoriei pe 10 august, a acordat un singur interviu după respectivul incident, postului de televiziune Antena 3. Ea a povestit în cadrul acestuia depre traumele suferite în timpul intervenţiei din seara protestului şi i-a criticat pe cei care nu i-au împărtăşit suferinţa.

Pe de altă parte, jurnalistul Cristian Otopeanu de la Realitatea a dezvăluit că a solicitat şi el Jandarmeriei Române un interviu cu Ştefania Nistor, însă a fost refuzat pe motiv că aceasta ”nu şi-a exprimat acordul în acest sens”.

”Stimate domn, referitor la solicitarea dumneavoastră, înregistrată la Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, prin care solicitaţi realizarea unui interviu cu domnişoara Ştefania Nistor, vă comunicăm faptul că nu putem da curs solicitării dumneavoastră, deoarece colega noastru nu şi-a exprimat acordul în acest sens”, a fost răspunsul primit de jurnalist.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate