Jandarmul, aflat în timpul liber, declarații cutremurătoare de la accidentul din Alba: "Un tablou șocant cu mult sânge..."

Jandarmul, care a ajus primul la microbuzul răsturnat în Alba, a trăit momente de coșmar.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Jandarmul, declarații cutremurătoare de la accidentul din Alba

Un jandarm, aflat în timpul său liber, a observat în timp ce mergea cu mașina microbuzul răsturnat pe marginea drumului. Daniel Tănase a oprit imediat autoturismul în care se afla și a sunat la numărul de urgență, fiind activat Planul Roșu de Intervenție. 

Jandarmul, declarații cutremurătoare de la accidentul din Alba


In articol:

Un tragic accident a avut loc astăzi în Alba, în urma unui impact violent între un autoturism și un microbuz. Printre bagajele și resturi din caroseria mașinii, jandarmul a observat mai multe persoane rănite, printre acestea fiind și mai mulți copii. Daniel Tănase, alături de colegul său de drum, au decis să ajute victimele, până la sosirea autorităților. Ba chiar mai mult, se pare că au oprit mai multe mașini, tocmai pentru a-i ajuta pe toți oamenii implicați în accident. 

Jandarmul, declarații cutremurătoare de la accidentul din Alba
Imagini de la fața locului

Citeste si: O ipoteză provoacă panică în vecini de România. Ce ar ascunde, de fapt, infectările?! - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Citeste si: Doi polițiști din Sibiu, întâmplare neobișnuită cu un bărbat care s-a autodenunțat: „Veniți să-mi luați permisul!”

Cu toate acestea, o victimă a rămas încarcerată și a fost nevoie să intervenția echipajelor de descarcerare să o scoată din caresoria distrusă a microbuzului. Până la sosirea autorităților, jandarmul a făcut tot posibilul să scoată toate persoanele din mașini, dar și să împiedice producerea unui incendiu, pentru că din zona motorului mașinii implicate în accident ieșea fum. Pe lângă acest lucru, atât el, cât și șoferii oprți pentru a dat o mâna de ajutor, au încercat să le acorde mai multă atenție celor mici, pentru că exista riscul ca aceștia să iasă pe carosabil.

Jandarmul, declarații cutremurătoare de la accidentul din Alba
Daneil Tanase, jandarmul care a ajutat victimele

"După ce ne-am convins că nu va izbucni un incendiu, am încercat să ținem conștiente persoanele grav rănite până la sosirea echipajelor medicale. Era un tablou șocant cu mult sânge. Cei care au fost scoși din microbuz țipau și plângeau...O atenție deosebită am acordat-o copiilor să nu pătrundă pe carosabil și să fie accidentați.", a declarat jandarmul Daniel Tanase.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

OMS cutremură Europa! Ce va fi după Crăciun? E cumplit

Cele mai bune chifle din lume. Rețeta lui chef Adi Hădean, încercată și recomandată de jurnalistul Pro Tv, Ovidiu Oanță! Sunt efectiv un vis

Un șofer a lovit mortal o femeie după ce a crezut că vede doar un sac cu gunoi

Doi polițiști din Sibiu, întâmplare neobișnuită cu un bărbat care s-a autodenunțat: „Veniți să-mi luați permisul!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies