Jandarmul cu voce de aur își schimbă meseria! A devenit student la Teologie EXCLUSIV

Jandarmul cu voce de aur se pregătește să devină și... preot.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Nicolae Lăcătuș, supranumit ”Jandarmul cu voce de aur” a devenit student la Facultatea de Teologie Ortodoxă ”Justinian Patriarhul” din București, la secția Teologie Ortodoxă Pastorală. Alegerea lui Lăcătuș pare una cel puțin ciudată în condițiile în care în acest moment cariera lui pare una în plină ascensiune în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

În acest moment, el este subofițer operativ la Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București.

În plus, Nicolae Lăcătuș este o mică vedetă în printre colegii lui, datorită calităților vocale speciale pe care le posedă. Lăcătuș a devenit inițial vedetă pe site-urile de soicalizare, acolo unde obișnuia să posteze clipuri cu piese interpretate de el. Ulterior au venit invitațiile la emisiuni de televiziune iar în cele din urmă toată această joacă ”de-a muzica” s-a transformat într-o adevărată carieră, din care acesta câștigă și ceva bani.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Citeste si: “Jandarmul cu voce de aur” s-a îmbogăţit din muzică? Nicolae Lăcătuş îşi ridică vilă cu etaj şi piscină!

Citeste si: El este singurul jandarm iubit de toata lumea! Vezi ce mai face Nicolae Lacatus, "jandarmul cu voce de aur"! FOTO

Citeste si: „Jandarmul cu voce de aur” s-a recules la sicriul Regelui Mihai: „Manifestarea respectului si admiratiei fata de Majestatea Sa!”

Jandarmul își ridică vilă lângă București

Jandarmul cu voce de aur este, pe de altă parte, implicat într-un proiect care îi ocupă cam tot timpul liber. De aproape un an, Lăcătuș a început lucrul la o vilă pe care și-o construiește într-o localitate din apropierea Bucureștiului. Casa este încă departe de finalizare, însă partea bună ste că a reușit să treacă de faza acoperișului înainte de venirea iernii.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

"Jandarmul cu voce de aur" isi vinde masina! Vezi cati bani vrea Nicolae Lacatus pe furgoneta

"Jandarmul cu voce de aur" e distrus: "Mi-ai oferit o ultima zi pe care mi-am putut-o petrece cu tine, poate ai simtit c-ar fi fost ultima...Ramai cu bine acolo...

"Jandarmul cu voce de aur" isi permite o noua vacanta de lux! Dupa o descindere in Statele Unite, Nicolae Lacatus face plaja acum in Mexic!

Horoscop 10 Aprilie 2021: astazi, Capricornul va trece peste piedici

Adevărata revoluție în lumea financiară mondială. Acum, toată lumea vorbește despre asta

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Dezvăluiri-bombă despre AstraZeneca. Ce se ascunde în spatele utimelor decizii privind vârsta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies