Jandarmul cu voce de aur revine! Nu cu vreo melodie, ci cu o imagine noua, de macho... Vezi cu ce poza vrea sa cucereasca domnisoarele!

Nicolae Lacatus zis si Jandarmul cu voce de aur vrea sa se relanseze! Nu ca interpret de muzica usoara ci ca... macho man! Daca a reusit sau nu, ramane sa judece cititorii. Jandarmul a publicat o poza in care apare pe jumatate dezbracat, cu muschii incordati si cu o atitudine... misterioasa!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereJandarmul in noua postura! Aceea de macho manNicolae Lacatus, un tanar jandarm din Falticeni, a devenit cunoscut dupa ce a aparut in cateva emisiuni interpretand melodia de catanie kalooga_36441" Eram tanar cu sperante". Versurile nu-i apartin, cantecul fiind unul din folclor, asa ca "jandarmul cu voce de aur", cum a fost poreclit, s-a evidentiat doar cu interpretarea.
fara descriereNicolae Lacatus, zis si Jandarmul cu voce de aurSi-a incercat norocul si la X-Factor insa a fost kalooga_36441" desfiintat" de juriu! Lacatus vrea acum sa se relanseze! Din fericire pentru timpanele noastre nu cu vreo varianta a deja agasantului slagar care l-a facut celebru.

Jandarmul a publicat o fotografie in care apare la bustul gol cu muschii incordati in timp ce juca fotbal in curtea unitatii! Mai mult, el ar si o atitudine usor misterioasa. Daca a reusit sau nu sa devina "barbatul fatal" ramane sa stabileasca doamnele si domnisoarele care vor citi aceste randuri.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate