Jay Sean, pe scena Romanian Music Awards

Aşa cum v-a obişnuit în fiecare an, cea mai longevivă gală de premiere din industria muzicală românească se ţine de surprize! De data aceasta, invitatul internaţional al evenimentului din Piaţa Sfatului este Jay Sean! Cântăreţul britanico-asiatic de pop şi R&B este de asemenea rapper, beatboxer, compozitor şi producător. Acesta a colaborat cu Antonia, iar vineri va face o apariţie extraordinară în Braşov. Urmăreşte piesa Antoniei cu Jay Sean aici!

Distribuie pe:

fara descrierePrintre celebrităţile internaţionale care au transformat Romanian Music Awards într-o amintire spectaculoasă pentru mulţi dintre voi se numără Sean Paul, Kosheen, Sugababes, Ja Rule, NOHA, Scooter sau Laura Pausini.

Ca de obicei, Covorul Roşu începe la 19.00, iar concertele sunt deschise prin apariţia excepţională R.A.C.L.A şi Anda Adam, care vor cânta piesa-cult ”Nu mă uita”. Dintre cântăreţii care vor concerta pe scena din Piaţa Sfatului la a 12-a ediţie RMA amintim: 3 Sud Est, Delia, Oana Radu, Alex Velea, Guess Who, Connect-R, CRBL, Antonia, Anda Adam, Elena Gheorghe, Krem, Fly Project, Nicole Cherry, Grasu XXL, Speak, Voltaj sau Vunk – iar lista continuă!

Cel mai nominalizat muzician de anul acesta este Smiley, cu şapte categorii la care a fost propus, urmat de Andra, cu patru nominalizări. Gazdele evenimentului sunt Gina Pistol şi Cosmina Păsărin, iar Covorul Roşu este prezentat de Shurubel şi Zara. Romanian Music Awards este singurul eveniment românesc de premiere a muzicienilor din ţară care este difuzat live atât pe Music Channel România şi Ungaria, cât şi în ţările balcanice şi nu numai, cu ajutorul partenerului Balkanika Music Television. A 12-a ediţie a evenimentului  este organizată de Music Channel şi UTV, însumând până acum aproape 1.000.000 voturi înregistrate la cele 14 categorii. Intră acum şi votează preferaţii pe rma.1music.ro!

Biletele pentru Romanian Music Awards 2014 pot fi achiziţionate de la standurile din Piaţa Sfatului în ziua evenimentului şi costă 20 lei. Afterparty-ul oficial are loc imediat după premii în Club GOHA din Braşov, Bulevardul Mihail Kogălniceanu 15.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate