Jay Z a cumpărat brandul de şampanie de lux Armand de Brignac

Rapperul Jay Z a cumpărat brandul de şampanie de lux Armand de Brignac, cunoscut şi sub numele "Ace of Spades", după ce a ajutat compania să devină o favorită a celebrităţilor, informează contactmusic.com.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereCompania Sovereign Brands a decis să-şi vândă participaţia din cadrul companiei Armand de Brignac, cunoscută şi ca "Ace of Spades" (As de Inimă neagră, n.r.) datorită logoului de pe etichetă, către o companie deţinută de Jay Z, pe numele său real Shawn Carter, după ce muzicianul a făcut o ofertă "imposibil de refuzat".

"Suntem mândri să anunţăm că Sovereign Brands, o companie de vinuri şi băuturi alcoolice, cu sediul în New York, deţinută de familia Berish, şi-a vândut participaţia din cadrul mărcii de şampanie Armand de Brignac unei noi companii conduse de celebrul Shawn «Jay Z» Carter", a anunţat compania într-un comunicat.

Detaliile financiare ale tranzacţiei nu au fost făcute publice. O sticlă de şampanie Armand de Brignac poate costa până la 300 de dolari.

Jay Z, a cărui avere este estimată la circa 520 de milioane de dolari, a folosit pentru prima dată o sticlă de şampanie Armand de Brignac în videoclipul piesei "Show Me What You Got", în urmă cu opt ani.

"Am avut o relaţie extraordinară cu Jay Z de-a lungul anilor, de când a descoperit marca Armand de Brignac. A devenit interesat să deţină marca şi ne-a făcut o ofertă pe care nu am putut să o refuzăm", a declarat Yvonne Lardner, purtătorul de cuvânt al Sovereign Brands.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate