Vedete

Jean Constantin a facut infarct in cimitir din cauza unei glume proaste! "Era inert! Asta a murit"

Jean Constantin a facut infarct in cimitir, la filmari, din cauza unei glume proaste.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Jean Constantin a facut infarct in cimitir din cauza unei glume proaste! "Era inert! Asta a murit"icon photo

Jean Constantin a fost victima unei glume proaste si a tras o sperietura groaznica ce l-a pus la pamant si l-a lasat inconstient minute bune.

Cascadorul Vasile Popa a povestit pentru Libertatea.ro un episod petrecut la Bellu, la filmarile pentru pelicula "Duelul".

"Aveam o filmare la 'Duelul' noaptea, de la ora 23.00, în Cimitirul Bellu. Am ajuns devreme, să studiez terenul şi să văd exact locul în care se vor trage cadrele de film. Aşa am ajuns până la marginea cimitirului, unde am descoperit un coşciug gol. Imediat mi-a venit în cap o idee. Ajutat de un băiat, am luat coşciugul şi l-am pus lângă aleea principală, ascuns sub un liliac”, a declarat Vasile Popa pentru Libertatea.

„Când l-am văzut pe Jean Constantin că vine, m-am băgat în coşciug şi am tras şi capacul, însă nun de tot, am lăsat cât să văd ce se întâmplă pe alee. Şi numai ce apare Jean al meu… Parcă îl văd şi acum! De frică – era lugubru cimitirul la 11 noaptea -, fluiera şi învârtea un pistol pe deget! Când a trecut prin dreptul meu, am dat la o parte capacul de la coşciug şi l-am apucat strâns de picior. A zis doar un au!, apoi a căzut ca secerat pe alee. Imediat am sărit din coşciug şi am început să-i dau palme şi să-l zgâlţâi, dar Jean rămânea inert. Făcuse infarct! Ăsta a murit!, au spus şi ceilalţi actori. Noroc cu un gropar care era prin zonă. Nici nu mai ştiu ce i-a făcut lui Jean, că mă panicasem şi eu, dar l-a readus la viaţă”, a mai povestit cascadorul Vasile Popa pentru sursa citata. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune