Jean de la Craiova, mărturisiri despre copilărie! Cântărețul a trecut prin momente grele: "Dumnezeu te testează!"

Jean de la Craiova a povestit, în cadrul unui interviu, lucruri mai puțin știute despre viața lui. Acesta a avut o copilărie grea, cu lipsuri materiale, dar cu speranță pentru un viitor mai bun.

Autor: Georgiana Maria Anghel

In articol:

Jean de la Craiova este printre cei mai iubiți și apreciați cântăreți din țara noastra. Piesele lui artsitului ajung în scurt timp adevărate hit-uri. De fiecare dată când apare, Jean de la Craiova este tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Însă, un lucru mai puțin știut despre artist, este că în viața lui nu totul a fost roz și că a trecut  prin multe momente grele, de-a lungul copilăriei. 

Jean de la Craiova a povestit, în cadrul unei emisiuni TV, totul despre momentele grele prin care a trecut și ce a trebuit să facă pentru a ajunge cât ami departe în socieate.

Jean de la Craiova, totul despre copilăria sa

Jean de la Craiova a avut o copilărie grea, marcată de lipsuri materiale. Artistul mărturisește că tot ce are în momentul de față este datorită lui Dumnezeu.

Artsitul a început să cânte de la vârsta de 12 ani, iar mentorul său a fost regretatul interpret de muzică populară, Ion Dolănescu. Jean de la Craiova mărturisește că stătea în fața blocului lui Ion Dolănescu, pentru a-i cânta. 

Manelistul a afirmat că, deși, visa să ajungă șofer pe tir, a ales drumul muzicii, deoarece așa și-a câștigat independența financiară, dar și faima. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Cum l-a marcat copilăria pe Jean de la Craiova și care este cel mai mare regret al artistului: „Am pierdut multe”

''Sunt foarte multe lucruri care numai cu hotărârea lui Dumnezeu s-au indeplinit. Într-adevăr nu m-am rugat îndeajuns, m-am rugat ca un om de rând, poate mai mult, poate mai puțin, dar tot ce-am realizat în cariera mea datorită lui Dumnezeu. Sunt momente în viață, probabil peste care treci cu vederea și nu-ți dai seama, dar ele se întâmplă, mai devreme sau mai târziu. Dumnezeu te testează'', a declarat Jean de la Craiova, în cadrul unei emisuni. 

Jean de la Craiova, mărturii despre copliărie!

Jean de la Craiova

[Sursa foto: Facebook]

Jean de la Craiova a lucrat într-un magazin de mobilă

La vârsta de 12 ani, Jean de la Craiova a trecut printr-un moment greu și anume divorțul părinților săi. Artistul a trebuit să preia rolul de bărbatul casei și să-și ajute mama, deoarece aveau o situație dificilă, din punct de vedere financiar.

Acesta s-a angajat la un magazin de mobilă și se ocupa de curățenie. În fiecare zi primea suma de 25 de lei, pe care îi cheltuia pentru asigurarea hranei. 

Cu toate acestea, artistul consideră că fiecare amintire etapă din viața lui a jucat un rol important în dezoltarea sa și că orice experiență merită povestită peste ani. 

Citeste si: Jean de la Craiova face dezvăluiri inedite la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Drumul de la copilăria grea, marcată de sărăcie, până la succesul uluitor

"Vezi tu în cartea vieții trebuie să strângi foarte multe lucruri, amintiri, să poți să-ți umpli săculețul vieții, ca să ai ce să povestești la nepoți", a completat Jean de la Craiova, pentru sursa mentionată mai sus.

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Olivia Steer, blocată timp de o lună pe Facebook! De ce a avut soția lui Andi Moisescu accesul interzis pe platforma de socializare: "M-am cam îngrozit"

EXCLUSIV! Andy dezvăluie în premieră motivul pentru care nu a fost cu Ella: "Nu puteam să am o relație, din cauza lui Jador"

Care criză? Dan Bursuc a făcut în pandemie mai mulți bani decât oricând! Manelistul se laudă că lucrează 100% legal! EXCLUSIV

Horoscop 5 Decembrie 2021: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Se dau bani în plus la salariu! Ministrul de Finanțe tocmai a făcut anunțul. Cine va primi banii

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Atenție, nu dăruiți aceste lucruri de Moș Nicolae. Aduc ghinion!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies