Jean de la Craiova si Dan Bursuc cumpara daruri de Craciun inca din luna noiembrie!

Pentru ca sunt mai toata luna decembrie pe drumuri, prinsi la concerte, cantari sau filmari pentru tv, Dan Bursuc si Jean de la Craiova si-au facut obiceiul sa inceapa sa caute daruri de Craciun cu o luna inainte de marea sarbatoare.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereJean de la CraiovaJean de la Craiova: “Pentru copii, pentru sotie, trebuie sa-ti planifici cu o luna, doua, trei inainte pentru ca trebuie sa stii ceea ce cumperi, ce-si doresc ai tai si sa fii foarte atent ce daruri alegi pentru fiecare. Mai ales daca esti unul ca mine care lipseste mult de acasa, trebuie sa compensezi intr-un fel si sa le faci surprize frumoase”, a declarat Jean de la Craiova pentru WOWbiz.ro.

fara descriereDan Bursuc“Mosul intotdeauna trebuie sa satisfaca dorintele fiecaruia din familie, iar eu ma gandesc inca din noiembrie ce are fiecare nevoie si ce si-ar dori. Asa ca vorbesc cu Mosul inca de atunci si facem un pact si bucuram sufletele celor din familia noastra. Pentru sotie intotdeauna darul este unul special. Am si o tactica a mea de a afla ce isi doreste. Mai intai stau de vorba cu ea, o descos si aflu din timp ce si-ar dori, la ce viseaza. Intotdeauna am nimerit-o si am surprins-o placut!”, ne-a dezvalui Dan Bursuc, impresarul artistilor de manele.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate