Jean Maurer, devastat: ”Fosta mea soţie, Elena Maurer, cu noul ei iubit!”

Băiatul fostului lider comunist Ion Gheorghe Maurer a dezvăluit cu fosta sa soție și-a găsit un nou iubit.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Băiatul fostului lider comunist Ion Gheorghe Maurer a dezvăluit că fosta sa soție și-a găsit un nou iubit. Jean Maurer, fiul lui Ion Gheorghe Maurer, și-a informat prietenii, la finalul anului trecut, că a divorțat de a treia soție, cu care are un băiat.

Citeste si: Scandalul dintre Sergiu Nicolaescu şi Amza Pellea! Ce a făcut marele regizor pentru a-l juca pe Mihai Viteazu

Citeste si: Valentin şi Zoia Ceauşescu nu au fost copiii lui Nicolae Ceauşescu? Un fost demnitar comunist a dezvăluit: “Ceaușescu i-a adoptat copiii pe care-i avea cu alții și i-a mai făcut și el un copil, pe Nicușor”

Mai mult, zilele trecute, Jean Maurer a postat o imagine cu fosta soție și noul ei iubit, însoțită de următorul text: ”Fosta mea soţie, Elena Maurer, cu noul ei iubit! Aş dori să-i felicit pentru acest nou început într-o viaţă plină de iubire şi înţelegere. Fără compromisuri care i-au distrus viața în trecut și au determinat-o să plece de acasă "mâncând pământul”. Banii sunt secundari, dragostea e pe primul loc! Ea ştie asta. Poate că şi el ştie. Unele sfaturi bune pentru el: încearcă să fii amuzant, inteligent, plin de umor și să nu devii gras! (...) Surprinde-o cu gesturi frumoase de fiecare dată când ea nu se va aştepta la asta. (...) Un sfat bun pentru ea: fii tu însuţi, ai fost mare!”, a scris Jean Maurer. 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate