Jean Paler se confruntă cu probleme de sănătate grave: „Doctorii se minunează...”

Jean Paler a făcut dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Jean Paler este unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie din România. În vârstă de 68 de ani, Jean Paler se confruntă cu multe probleme de sănătate. El a mărturisit că pesnia lunară nu îi ajunge nici pentru a își plăti tratamentul. Artistul a mărturisit că medicii se minunează de starea lui de sănătate actuală.

„Sunt cardiac cronic, operat, cu stenturi, am și defribilator. Medicamentele mă costă 1400 de lei pe lună. Am o pensie de 840 lei, mi-e și rușine. M-au uitat toți, parcă nici nu exist! Dacă nu aș avea familia să mă ajute, aș fi pierdut! În fiecare an stau în spitale câte patru luni.

Am 4 stenturi și un defibrilator. Inima mea mai funcționează doar 30 la sută. Doctorii se minunează cum de mai poate inima să împingă sângele la cap și la picioare. Inima bate în fibrilații, face sincope. 12 secunde inima mea nu a bătut deloc.

Puteam să mor! Eram pe stradă, în Sinaia, și am făcut o sincopă. Am căzut în fața unei mașini. Omul a crezut că m-a lovit el cu mașina. Au dat telefon la 112 și m-au dus la Fundeni, unde m-au pus pe picioare.

M-am obișnuit cu infarct după infarct”, a povestit actorul de comedie, la emisiunea Teo Show.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

jean paler

Actorul Jean Paler 

Jean Paler: „Cea mai mare durere e singurătatea!”

Jean Paler a mai transmis că odată cu bătrânețea, dar și cu boala care s-a năpustit asupra lui, actorul de comenie a rămas fără niciun prieten.

Citeste si: Unde locuiește Jean Paler. Celebrul actor a ajuns să trăiască dintr-o pensie de 920 lei

„Când m-am îmbolnăvit veneam de la ski. Nici un fel de simptome nu am avut înainte. Am plecat să-mi iau pâine, eu locuiesc la Sinaia, la bloc. Am făcut infarctul pe stradă, am căzut în cap! Cea mai mare durere e singurătatea! E o condamnare!

Vremurile pe care le trăim sunt urâte, plus singurătatea e prea mult! Cuvântul prieten a rămas numai în DEX, nu mai există. Există doar cunoștințe. M-au dat total uitării de când sunt la Sinaia, parcă nici nu exist”, a mai spus Jean Paler.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Unde locuiește Jean Paler. Celebrul actor a ajuns să trăiască dintr-o pensie de 920 lei

Jean Paler trăiește de pe o zi pe altă! Ce pensie are, de fapt, actorul: „După 43 de ani de carieră...”

Actorul Jean Paler, bătut de medici în spital: „Au sărit pe mine, mi-a dat unul brânci! Da, au dat în mine!”

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Șoc în România. Anunț despre președintele României: "Klaus Iohannis nu e în stare"

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Vedeta noastră, șocată în proria casă, în miez de noapte. Surpriza neplăcută care o aștepta în living

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies