Jean Paler se simte mai bine dupa operatia la inima! “Nu mai zac in pat”

Jean Paler a trecut prin clipe groaznice la jumatatea lunii decembrie cand a fost la un pas de moarte. Actorul a facut preinfarct si a fost dus de urgenta la spital. El a fost operat la inima si timp de doua luni a zacut in pat.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereStarea de sanatate a lui Jean Paler s-a imbunatatitJean Paler a suferit un preinfarct, la jumatatea lunii decembrie, si a fost operat la Spitalul Judetean din Brasov. Actorul se afla la el acasa, in Sinaia, cand i s-a facut rau si a sunat un prieten care l-a dus la spital. Doctorii l-au bagat in operatie si i-au montat trei stenturi dupa ce au constatat ca arterele inimii erau infundate, iar tratamentul medicamentos nu-l mai ajuta.

Dupa ce a stat doua luni in pat si a luat cate un pumn de pastile pe zi, iata ca actorul si-a revenit. “Ma simt mai bine. Nu mai zac in pat. Imi iau tratamentul in continuare, dar sunt bine. Am fost si la analize, investigatii si toate au decurs bine. M-am suparat tare ca s-au scris prostii despre mine, ca imi fac testamentul. S-a suparat si familia mea. In momentele prin care am trecut eu, nu aveam nevoie de articole rautacioase si mincinoase. Multumesc lui Dumnezeu ca sunt mai bine”, a declarat Jean Paler pentru WOWbiz.ro. fara descriereActorul e fericit ca rezultatul analizelor este bun

WOWbiz.ro a vorbit in premiera cu actorul Jean Paler: “Nu sunt bine! Zac in pat de o luna”

EXCLUSIV! Jean Paler, din nou in spital! Actorul a fost internat la doar cateva saptamani dupa operatia pe cord!

EXCLUSIV!!! Jean Paler, clipe de cosmar in Israel: "Nu am inchis un ochi toata noaptea! Ma asteptam sa aud o bubuitura"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate