Jean Paler sufera de singuratate! Actorul ar vrea sa gaseasca o femeie care sa-i fie alaturi! “Pana acum, sotia perfecta pentru mine am fost eu. Vorbeam singur!”

Jean Paler a fost la un pas de moarte la sfarsitul anului trecut, cand a facut preinfarct. El a fost dus de urgenta la spital si a fost operat la inima si timp de doua luni a zacut in pat.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereActorul se afla la el acasa, in Sinaia, cand i s-a facut rau si a sunat un prieten care l-a dus la spital. Dupa ce medicii au constatat ca actorul a suferit un preinfarct l-au bagat direct in sala de operatie din Spitalul Judetean din Brasov. Doctorii i-au montat trei stenturi dupa ce au constatat ca arterele inimii erau infundate, iar tratamentul medicamentos nu-l mai ajuta.

A zacut in pat timp de doua luni, dupa care a inceput sa mearga, insa ajutat de un baston. Actorul abia s-a descurcat singur sa-si ia pastilele, sa manance, caci nu avea pe nimeni care sa-I aduca macar un pahar cu apa, dupa cum el ne-a spus. Au trecut patru luni de cand a suferit interventia chirurgicala, patru luni pe care le caracterizeaza ca pe un calvar! Actorul a acceptat sa povesteasca, pentru WOWbiz.ro, prin ce clipe groaznice a trecut si cum a ajun sa vorbeasca singur. Jean Paler si-ar dori sa-si gaseasca un “suflet pereche” cu care sa schimbe macar doua vorbe si care sa-i aduca si lui macar un pahar cu apa.

“Cat am fost bolnav, am zacut in pat si ma descurcam cu greu sa-mi iau pastilele, sa mananc sau sa beau apa, nu m-a sunat niciun prieten sa ma intrebe de sanatate. N-am avut pe nimeni, nu-ti inchipui cat de grea este singuratatea in astfel de momente. Mi-as fi dorit sa am o femeie langa mine, dar n-am gasit. Admiratoare am multe… Aici, in Sinaia, unde locuiesc, n-am gasit pe nimeni. Ce sa fac? De unde sa scot o femeie? Sa ma duc la piata si sa cer: “dati-mi si mie o femeie de 75 de kilograme, asa?” Sa stii ca mi-a fost foarte greu cu singuratatea. In tot caest timp, singura nevasta perfecta pentru mine am fost si sunt eu. Mai vorbesc asa singur, “Palere, ca asa ii spun nevastei mele, adu-mi si mie niste apa de la bucatarie”, “Da, iti aduc!”, “Palere, trebuie sa facem baie!”, “Da, hai sa facem baie”. Au fost momente cumplite cand abia puteam sa-mi iau pastilele. Totusi am fost operat la inima. Mi-ar placea sa gasesc o femeie cu care sa convietuiesc, dar asta e… n-am de unde sa o scot”, a povestit Jean Paler pentru WOWbiz.ro.

Cu toate acestea, actorul nu se plange si sustine ca singurul lucru pe care si-l doreste este sa aiba sanatate.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate