Jenica Tabacu a fost condusă pe ultimul drum! Imagini sfâşietoare de lângă catafalcul cu trupul neînsufleţit

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Jenica Tabacu, directoarea Muzeului „Iulia Haşdeu“ din Câmpina, a fost condusă pe ultimul drum pe 26 decembrie. Catafalcul cu trupul neînsufleţit a fost depus încă din ajunul Crăciunului în interiorul muzeului, iar slujba înmormântării, una specifică sinucigaşilor, s-a ţinut pe terasa castelului pe care l-a îngrijit timp de 20 de ani. 
 
Jenica Tabacu, director al muzeului „Iulia Haşdeu”, din Câmpina, judeţul Prahova, a fost găsită spânzurată în casă, familia alertând autorităţile, potrivit adevarul.ro.
 
 
Jenica Tabacu a fost muzeograf al muzeului „Iulia Haşdeu” din 1995 până în 1998. Ulterior ea a devenit director al muzeului, funcţie pe care a deţinut-o până la moartea ei fulgerătoare. Pe parcursul carierei, Jenica Tabacu s-a concentrat pe studiul operei şi al vieţii lui Bogdan Petriceicu Haşdeu, scriitor şi una dintre cele mai mari personalităţi culturale din istoria României. Totodată, Jenica Tabacu s-a axat şi pe activitatea culturală a fiicei lui Bogdan Petriceicu Haşdeu, Iulia.
 
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Neţ, educatoarea din Timişoara care şi-a ucis fetiţa de 4 ani, şi-a primit pedeapsa

Ordonanţa de urgenţă pentru creşterea salariilor, pensiilor şi impunerea unor taxe, în Monitorul Oficial! Ce modificări se aplică de la 1 ianuarie 2019

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida la Acces Direct!

Lovitură MAXIMĂ pentru cei cu mașini diesel. Inevitabilul s-a produs deja

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Primul meci din PNL. Rareș Bogdan către Orban: demisia! Altfel, PNL ajunge la 10%-15%

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies