Jennifer Aniston si iubitul ei, probleme in cuplu? VEZI de ce nu s-au casatorit pana acum

Jennifer Aniston şi logodnicul său, actorul Justin Theroux, care urmau să se căsătorească anul acesta, au participat la şedinţe de terapie de cuplu şi au luat decizia de a petrece mai mult timp împreună în 2014, informează contactmusic.com.

Distribuie pe:

fara descriereCuplul de actori a luat hotărârea de a petrece mai mult timp împreună în 2014, iar Justin Theroux intenţionează să se căsătorească cu Jennifer Aniston anul viitor.

"Jen şi Justin se iubesc, sunt pe deplin dedicaţi unul altuia. Sperau să fie deja căsătoriţi, dar angajamentele din carieră le-au dat planurile peste cap anul acesta. Au fost o vreme la terapie de cuplu. Amândoi regretă că nu au petrecut mai mult timp împreună (...) şi au decis că anul viitor va fi diferit",
a declarat o sursă pentru MailOnline.com.

Cuplul va petrece Crăciunul separat - Jennifer Aniston se va afla în Los Angeles, alături de familie, la fel ca şi Justin Theroux, pe coasta de est, dar, în 2014, vor petrece împreună o vacanţă romantică în Cabo San Lucas din Mexic.

Jennifer Aniston a afirmat, de asemenea, că se va muta temporar la New York anul viitor, pentru a fi alături de logodnicul său, care va juca în serialul TV "The Leftovers".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate