Jennifer Lopez, mărturisiri teribile din trecutul ei: "Mi-a spus să-mi scot bluza şi să-mi arăt sânii"

Jennifer Lopez este una dintre cele mai îndrăgite actriţe la nivel internaţional, iar de curând, în cadrul unui interviu pentru revista Harper's Bazaar, despre experienţa personală legată de hărţuire sexuală.

Autor: T.S.
 
Astfel, ea a mărturisit că deşi nu s-a confruntat cu violenţa la care au fost supuse alte femei, i-a fost frică să vorbească, relatează vineri Press Association.
 
''Nu am fost abuzată în felul în care au fost alte femei. Mi-a spus însă vreun director să-mi scot bluza şi să-mi arăt sânii? Da, mi-a spus.
Am făcut-o? Nu, nu am făcut-o'
', a declarat vedeta pentru revista americană.
 
''Când m-am împotrivit, am fost speriată. Îmi amintesc cum îmi bătea inima cu putere gândindu-mă 'Ce am făcut? Bărbatul acesta este angajatorul meu!''', a povestit actriţa.

 

''Se întâmpla la unul dintre primele mele filme. Dar în adâncul meu, ştiam că purtarea nu era corectă. Rezultatul putea fi oricare. Dar cred că, în cele din urmă, spiritul meu din Bronx a spus 'Nu, nu am să las să se întâmple asta''', mai spune vedeta.
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Rasturnare de situatie! Anunt de ultima ora in cazul politistului violator Eugen Stan

Ce se întâmplă cu jurnalista Miriam Soare! Mărturisiri sfâşietoare făcute în urmă cu puţin timp: ”Am esofagul zdrenţe...”

Codin Maticiuc, fan Exatlon Romania! "Recunosc, ma uit la Exatlon..." Ce-a putut sa spuna despre Alina de la Razboinicii

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Se dau 900 de euro de persoană! Decizie fără precedent pentru milioane de oameni

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Efectele neștiute ale celui mai popular analgezic din lume. Afectează comportamentul oamenilor!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies