Jeremy avea o carieră de model în plină ascensiune, dar destinul lui a fost altul! A murit subit, la doar 27 de ani, și nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat: „Acum vreau doar să-l îmbrățișez”

Jeremy, un model internațional, a murit la vârsta de 27 de ani. Apropiații acestuia sunt în stare de șoc.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

În vârstă de 27 de ani, Jeremy Ruehlemann a murit, fără a fi însă cunoscută cauza decesului. Tânărul era un model cunoscut la nivel internațional, iar anunțul trist a fost făcut chiar de către agentul său. Apropiaților încă nu le vine să creadă că Jeremy a trecut în neființă.

Jeremy a colaborat cu o mulțime de brand-uri cunoscute și a apărut în numeroase publicații, iar cariera sa era în plină ascensiune.

Citește și: „Aici mă vedeam deja strivită” Ștefania, clipe de panică în vacanță! La ce pericol s-a expus iubita lui Speak pentru o poză

„Când i-ai vorbit, a ascultat cu ochii și urechile. El a fost cu adevărat și va fi întotdeauna unic. Jeremy nu va fi uitat”, a scris agentul lui Jeremy Ruehlemann.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Celebritățile internaționale, mesaje dureroase după decesul lui Jeremy

Vestea că Jeremy s-a stins din viață a picat ca un trăsnet pentru toți cei ce l-au cunoscut, prin prisma colaborărilor și a proiectelor, iar celebritățile internaționale și-au exprimat regretul pe

rețelele de socializare, printre acestea numărându-se și creatorul de modă Christian Siriano.

„Nu am postat niciodată așa ceva, dar să pierzi un prieten care a fost un suflet atât de frumos este foarte greu. Acest lucru îl fac pentru Jeremy, cel mai frumos om, care a dat atât de multă dragoste tuturor celor pe care i-a întâlnit, indiferent de circumstanțe. El a fost una dintre muzele mele și el va fi întotdeauna.

M-a inspirat și îl voi iubi pentru totdeauna.

Trimit toată dragostea mea familiei și prietenilor săi care au pierdut pe cineva atât de special. Știu că ne vom reîntâlni într-o zi, dar acum vreau doar să-l îmbrățișez. Odihnește-te bine J, cu toții te iubim atât de mult! Trimite dragoste familiei sale astăzi, te rog.”,  a scris creatorul de modă Christian Siriano.

Citește și: O femeie a murit, după ce a fost sfâșiată de câini! Victima ieșise să alerge lângă Lacul Morii

Cu doar câteva zile în urmă, Jeremy a postat o serie de imagini din culisele unei ședințe foto pentru un brand cunoscut de articole vestimentare, iar fotomodelul Lexi Wood a fost alături de regretatul model la respectivul proiect. Recent, însă, la aflarea veștii că Jeremy a murit, Lexi a transmis un mesaj de-a dreptul dureros pe rețelele de socializare.

„L-am cunoscut pe Jeremy când aveam 15 ani, în ziua în care l-am cunoscut am știut că inima mea va fi plină pentru totdeauna, el este sufletul meu pereche, cel mai bun prieten al meu, sprijinul meu, familia mea, lumina mea, dragostea mea, flacăra mea geamănă… Puteam să merg mai departe pentru că era atât de special. Dragostea lui va curge veșnic prin această lume. Am fost cu Jeremy joi și în acel moment nu știam că să te sărut și să te țin pentru ultima oară va fi cea mai memorabilă zi din viața mea”, a scris Lexi Wood. 

Jeremy și Lexi Wood

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

"A plecat" Ana Oros, condusă pe ultimul drum. Prietenii și familia își iau rămas-bun de la femeia pe care câinii au sfâșiat-o de vie, lângă Lacul Morii

Ce sumă colosală cer părinții Raisei ca despăgubire, după ce fiica lor a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni de către un polițist. Pedeapsa pe care agentul vinovat o riscă...

Tragedie în Capitală! Un tânăr de 24 de ani a fost ucis după ce o mașină l-a lovit în plin

Cristiana s-a stins într-un mod cutremurător! Românca a murit de frig, îngropată sub zăpadă, alături de trei dintre câinii ei

O MARE COMPANIE tocmai a decis: Suspendă tot și se închide DEFINITIV

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Relație ciudată la Antena 1. I-ar fi putut fi tată...

Tragedie în Capitală! Un tânăr de 24 de ani a fost ucis după ce o mașină l-a lovit în plin

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies