Jeremy Jackson, actorul din “Baywatch”, vine sa se opereze in Romania! El va apela la serviciile esteticianului Kasem

Celebrul actor Jeremy Jackon, cel care a dat inima in femeile din intreaga lume cu rolul din “Baywatch” unde il interpreta pe Hobie, fiul lui David Hasselhoff, vine in Romania.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereJeremy Jackon va apela la medicii din tara noastraSurse din staff-ul actorului sustin ca acesta ii va face o “vizita” esteticianului Kasem Abu Bakr pentru o interventie medicala la nivelul fetei.

fara descriereActorul in perioada Baywatchfara descriereKasem il va opera la nas Jeremy a auzit de Kasem prin intermediul unor prieteni comuni si a luat decizia de a se opera la nas la clinica lui din Bucuresti! Jackson va ajunge in tara la sfarsitul acestei saptamani si, dupa o serie de analize, doctorul arab ii va face, in prima faza, o simulare care ii va arata actorului cum ii va schimba operatia fizionomia fetei! Apoi, il va programa pentru interventia chirugicala, care il va costa pe american in jur de 3000 de euro, jumatate din suma pe care acesta ar fi platit-o in SUA”, au spus persoane din anturajul sau.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate