JIGNIRE FARA MARGINI! Detaliul uluitor din locul unde “politista” si pensionarul au facut sex in strada! Amza Pellea si Stefan Iordache se rasucesc in mormant!

Scena de sex de pe strada, consumata ieri chiar din centrul Capitalei, a socat o tara intreaga, insa, putini sunt cei care stiu exact unde s-a intamplat isprava celor doi protagonisti! Chiar un Piata Timpului, un loc sacru al cinematografiei romanesti!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereImaginea unei tinere politiste care ii facea sex oral unui batranel a incendiat, ieri, internetul! Astazi, femeia a fost indentificata de oamenii legii, imbracata, surprinzator, intr-o rochie de mireasa si a fost dusa la sectie pentru a da primele declaratii.

fara descriereEi bine, o tara intreaga a vazut aceste imagini, insa, putini sunt cei care stiu ca partida de amor s-a consumat chiar in centrul Bucurestiului, langa Piata Timpului, acolo unde se gasesc stelele celor mai mari actori romani! In general, in acesta piateta se gasesc la orice ora din zi foarte mult trecatori, care vin sa admire stelele! Ca atare, secena de sex s-a consumat sub ochii a zeci de trecatori, foarte probabil si turisti care au ramas socati!

fara descrierePe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului stralucesc stelele celor mai mari personalitati: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Stefan Iordache (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Ion Caramitru, Draga Olteanu Matei, Mircea Albulescu, Mariana Mihut, Marin Moraru, Iurie Darie, Horatiu Malaele, George Mihaita si Costel Constantin.fara descriere

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate