John Legend, penthouse de 9 milioane de dolari! Cum se răsfaţă artistul şi soţia sa

John Legend şi soţia sa au casa pe care şi-au dorit-o întotdeauna! Imaginile din interiorul acesteia, dar şi povestea sunt incredibile.

Autor: A.V.

John Legend şi Chrissy Teigen au un apartament în valoare de 9 milioane de dolari în New York, cu trei dormitoare pe care le-au decorat aşa cum şi-au dorit. Au folosit nuanţe închise şi accente rustice. Nu doar că este un artist foarte apreciat la nivel internaţional şi care a câştigat foarte multe premii, dar John Legend îşi satisface toate capriciile atunci când vine vorba despre confort.

Şi-a căpătat celebritatea cu piesa ”All of me”, iar astăzi, orice poate fi al lui, dacă îşi doreşte.

”Ne-am dorit un loc confortabil, o casă cu personalitate. Când ne uitam prin oraş, am văzut locul acesta. Este într-un cartier care ne place foarte mult, aşa că ne-am gândit că este un loc perfect pentru a ne muta”, a povestit John Legend, conform Teo Show.

”Am făcut în hol şi în dormitor pereţi din lemn şi am scăpat de dormitorul complet alb care exista înainte. Am construit de la zero o nouă baie şi am desfiinţat o alta care era foarte mare şi care se afla în partea cealaltă a apartamentului”, a spus John Legend.

Locul care i-a atras foarte mult pe cei doi a fost bucătăria open-space pe care au decorat-o în nuanţe de gri şi auriu. Artistul John Legend este răsfăţat des din punct de vedere culinar de către soţia sa, Crissy Teigen.

”Cred că cel mai frumos loc din apartament este bucătăria frumoasă şi unică. La început, în apartamentul acesta nu s-ar fi potrivit deloc. Totul era prea impecabil şi alb, şi nu se încadra deloc.

Dar noi am făcut astfel încât să se potrivească”, a mai adăugat John.

”Pentru mine, bucătăria este foarte importantă. Este primul lucru la care mă gândesc atunci când văd un apartament. Fiind locul în care îmi petrec cea mai mare parte a timpului, vreau să fie perfectă pentru mine”, a mărturisit soţia artistului. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Corina Dănilă a topit 20 de kilograme fără pastile de slăbit! A povestit totul la televizor

Are vitiligo, dar a ajuns faimoasă în modă! Casele de modă se ”bat” pe celebrul model

Doru Meseşan de la Exatlon, cum niciun telespectator nu l-a mai văzut până acum! Internauţii au rămas fără cuvinte

Compatibilitate sau singurătate? Despre viața sentimentală a zodiilor

Lovitura SUPREMĂ pentru Liviu Dragnea. Are total INTERZIS

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

A fost descoperit un vaccin „foarte promițător” împotriva cancerului

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies