John Legend, penthouse de 9 milioane de dolari! Cum se răsfaţă artistul şi soţia sa

John Legend şi soţia sa au casa pe care şi-au dorit-o întotdeauna! Imaginile din interiorul acesteia, dar şi povestea sunt incredibile.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

John Legend şi soţia sa au casa pe care şi-au dorit-o întotdeauna! Imaginile din interiorul acesteia, dar şi povestea sunt incredibile.

John Legend şi Chrissy Teigen au un apartament în valoare de 9 milioane de dolari în New York, cu trei dormitoare pe care le-au decorat aşa cum şi-au dorit. Au folosit nuanţe închise şi accente rustice. Nu doar că este un artist foarte apreciat la nivel internaţional şi care a câştigat foarte multe premii, dar John Legend îşi satisface toate capriciile atunci când vine vorba despre confort.

Şi-a căpătat celebritatea cu piesa ”All of me”, iar astăzi, orice poate fi al lui, dacă îşi doreşte.

”Ne-am dorit un loc confortabil, o casă cu personalitate. Când ne uitam prin oraş, am văzut locul acesta. Este într-un cartier care ne place foarte mult, aşa că ne-am gândit că este un loc perfect pentru a ne muta”, a povestit John Legend, conform Teo Show.

”Am făcut în hol şi în dormitor pereţi din lemn şi am scăpat de dormitorul complet alb care exista înainte. Am construit de la zero o nouă baie şi am desfiinţat o alta care era foarte mare şi care se afla în partea cealaltă a apartamentului”, a spus John Legend.

Locul care i-a atras foarte mult pe cei doi a fost bucătăria open-space pe care au decorat-o în nuanţe de gri şi auriu. Artistul John Legend este răsfăţat des din punct de vedere culinar de către soţia sa, Crissy Teigen.

”Cred că cel mai frumos loc din apartament este bucătăria frumoasă şi unică. La început, în apartamentul acesta nu s-ar fi potrivit deloc. Totul era prea impecabil şi alb, şi nu se încadra deloc. Dar noi am făcut astfel încât să se potrivească”, a mai adăugat John.

”Pentru mine, bucătăria este foarte importantă. Este primul lucru la care mă gândesc atunci când văd un apartament. Fiind locul în care îmi petrec cea mai mare parte a timpului, vreau să fie perfectă pentru mine”, a mărturisit soţia artistului. 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 5 Decembrie 2020: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Mii de români, în pericol! Se schimbă regulile. Ar putea pierde tot

Rețetă: Cel mai bun cozonac pentru Crăciun. Chef Scărlătescu dezvăluie rețeta lui preferată

Corina Dănilă a topit 20 de kilograme fără pastile de slăbit! A povestit totul la televizor

Are vitiligo, dar a ajuns faimoasă în modă! Casele de modă se ”bat” pe celebrul model

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies