Johnny Logan pe scena X Factor! Abia asteapta sa guste din mancarea traditionala romaneasca

Celebrul cantaret irlandez, Johnny Logan, va fi prezent duminica seara pe scena X Factor.

Distribuie pe:

fara descriereArtistul este invitatul special al semifinalei  X Factor difuzata de Antena 1 de la ora 20 si 30 de minute.

Potrivit managementului artistului, Johnny Logan va sosi in Romania duminica si este nerabdator sa manance din celebrele sarmale traditionale.

Emotiile cresc pe scena X Factor unde au mai ramas doar cinci concurenti in cursa pentru marele premiu in valoare de 200.000 de euro.

La “X Factor – Drumul spre finala” vor evolua Ioana Anuta, Natalia Selegean, Tudor Turcu, Dragos Udila dar si trupa RED. Concurentii vor canta cate doua melodii - una din repertoriul international dar si un cantec romanesc.

Invitatul special al editiei din 16 Decembrie va fi unul dintre cei mai iubiti artisti ai planetei: Johnny Logan.

Binecunoscutul cantaret si compozitor irlandez se poate mandri ca a castigat de trei ori concursul Eurovision. De doua in calitate de solist, in 1980 si 1987, si a treia oara a castigat trofeul celui mai popular concurs muzical de pe continent in calitate de compozitor (1992). Pentru performanta sa, Johnny Logan a fost numit de presa de specialitate drept “Mister Eurovision”.

La cei 58 de ani, artistul stabilit in Australia, a lansat peste 15 materiale discografice iar ultimul album a aparut in 2010.
Johnny Logan promite sa faca show, duminica seara, de la ora 20:30, pe scena X Factor.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate