Jojo, despre spiritul Crăciunului: "Adoram să merg la colindat; e minunat să fii copil"

Sărbătoarea Crăciunului se apropie şi amintirile din copilărie legate de Moş Crăciun încep să reapară. Jojo, de la "Serviciul Român de Comedie" a povestit că adora să meargă la colindat.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereJojo a afirmat că în vacanţa de iarnă nu pleca la Ceahlău, deşi i-ar fi plăcut să îşi petreacă sărbătorile acolo. "În general stăteam prin Bucureşti şi ne jucam ore în şir, eu şi vărul meu Silviu, cu care am crescut împreună ca fraţii. Construiam cazemate din zăpadă şi alcătuiam două tabere şi ne băteam cu bulgari. Făceam oameni de zăpadă imenşi şi gheţuş şi ne dădeam pe gheaţă până seara târziu. Mergeam la săniuş în parc şi nu oboseam niciodată. E minunat să fii copil", a povestit aceasta.

De asemenea, Jojo a povestit că a auzit un zvon în clasa I că Moş Crăciun nu ar exista. "Nu i-am dat crezare nici până azi. Bineînţeles că există!", a declarat aceasta. Jojo a dezvăluit că adora să meargă la colindat, afirmând că era momentul ei de spectacol. "Odată, îmi amintesc că am mers la colindat în blocul de vizavi de bunica mea. Şi o familie nu a vrut să ne primească. Şi eu i-am rugat frumos să ne lase să cântăm, spunându-le că nu vrem bani, că vrem doar să colindăm. Ne-au primit şi uite că îmi amintesc de întâmplarea asta până azi. Colindul meu favorit este «Din an în an». Îl cânt în fiecare an cu tata, de Crăciun. Şi nu numai acesta, ci multe alte colinde", a adăugat Jojo.

Vedeta a dezvăluit că împodobeşte în fiecare an bradul cu familia. "Petrecem sărbătorile în familie, aşa cum le-am petrecut de când mă ştiu eu. Şi fiecare dintre noi găteşte câte ceva pentru masa de Crăciun. Ne bucurăm de Naşterea Domnului şi ne facem mici cadouri. Ne punem vâsc în casă ca să ne poarte noroc şi ne bucurăm de fiecare moment pe care reuşim să îl petrecem cu toţii", a mai spus aceasta. De asemenea, Jojo a relatat că şi-ar dori să primească de la Moş Crăciun o călătorie cu o sanie mare. "Poate că o să-i fac eu cadou fiului meu asta şi astfel ne vom bucura de ea împreună. Îmi doresc însă cel mai mult şi cel mai mult să fim toţi sănătoşi şi să avem linişte", a mai spus aceasta.

"Îmi amintesc aproape toate cadourile pe care le-am primit în copilărie. De Crăciunul cu pricina, din povestea cu vărul meu şi poeziile, Moşul mi-a adus o păpuşă îmbrăcată într-o rochiţă galbenă şi nişte apreschiuri galbene. Cred că aveam trei ani şi jumătate. Şi culoarea mea preferată atunci era galbenul. Am fost cea mai bucuroasă fetiţă din lume!", a relatat aceasta.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate