Vedete

Jojo şi-a învins fostul soţ! Ce pensie alimentară trebuie să-i plătească

Jojo are motive de bucurie, întrucât actriţa a primit decizia judecătorilor în procesul pe care l-a avut cu fostul soţ, Ionuţ Grama.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


 
 
 
Artista este acum în culmea fericirii, întrucât bărbatul este obligat de instanţă să achite o pensie de 1.500 de lei băieţelului care a rămas în grija mamei.
 
 
 ”Admite în parte cererea. Obligă pârâtul la plata unei pensii de întreţinere lunare în suma lunară de 1.500 lei, în favoarea minorului G. A. I., începând de la data pronunţării prezentei hotărâri şi până la împlinirea de către copil a vârstei de 18 ani”, este decizia judecătorilor. 
Jojo şi Ionuţ Grama au divorţat în 2012, la doar un an de zile de când au devenit părinţii unui băieţel. Ulterior, artista şi-a găsit fericirea în braţele lui Paul Ipate, căruia i-a dăruit o fetiţă pe nume Zora la începutul anului.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune