Jojo, ti-ai tras bodyguard? Vedeta a spart cam 400 de lei la cumparaturi, intr-un mall din Pipera

Obrazul subtire cu cheltuiala se tine! – zice o vorba din batrani, iar frumoasa Jojo pare sa-i cunoasca tare bine intelesul. Zilele trecute ea a fost surprinsa de paparazzii WOWbiz.ro facandu-si cumparaturile in compania unui barbat cu alura de bodyguard.

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriere
Ca intre domnul masiv si sexoasa blondina e doar o pura prietenie ori o relatie de patroana-angajat, nu avem de unde sa stim. Asa ca ne rezumam doar la a va relata ipostazele surprinse de aparatul de fotografiat.

 

Ea tacuta si rece intra intr-un complex comercial situat in cea mai incarcata de fite zona a Capitalei - Pipera. Barbatul o urmeaza cuminte. Dupa cateva zeci de minute ea iese la fel de serioasa si inabordabila din magazin. Barbatul cu alura de bodyguard, ascultator, dupa ea, de data aceasta impingand un cos plin pana la refuz de cumparaturi.

La o aruncatura de ochi putem estima un minim de 400 de lei cedati in schimbul proviziilor. O nimica toata, ne place sa credem, pentru o vedeta tv de prim rang. Jojo priveste linistita cum barbatul deschide portbagajul autoturismului si incepe sa incarce cumparaturile. Era musai sa le ordoneze cu grija in spatiu nu tocmai liber.

O tricicleta de copil se odinhea nepasatoare pe-acolo, cu siguranta proprietatea lui Achim, pustiul de un anisor al starului de televiziune. S-a chinuit insotitorul blondinei ce s-a chinuit si pana la urma a razbit. A trantit usa, a dus cuminte cosul de unde il luase si s-a urcat la volan. Jojo? Jojo ocupase de multa vreme locul din dreapta volanului, ca o printesa, si nu intelegea de ce lucrurile se misca... atat de greu... Cei doi au plecat intr-un final spre casa vedetei aflata in apropiere.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate