Vedete

Jorge, personaj de desene animate - Asculta-l cantand in povestea Disney!

Distribuie pe:

Autor:

Vocea lui George Papagheorghe, artistul cunoscut publicului sub numele de scena Jorge, va putea fi auzita sambata seara de milioane de romani in cadrul filmului de desene animate “O poveste incalcita”. Productia Disney, care s-a bucurat de mare succes de box office, va fi difuzata de Antena 1 seara, incepand cu ora 20.30.

Pentru varianta dublata in limba romana, Jorge si-a imprumutat vocea si il interpreteaza pe chipesul Flynn Rider, „cel mai fermecator bandit din regat”, care a fost insa rebotezat, pentru varianta autohtona, chiar cu numele artistului, Gheorghe Papagheorghe.

"A fost prima experienta de acest tip si mi-a placut la nebunie. Anca Sigartau, producatoarea muzicala a filmului in Romania, a considerat ca trebuie sa il rebotezam pe Flynn Rider, pentru a avea un nume cu o mare mare rezonanta pentru copiii romani. I-am propus sa aiba chiar numele meu, George Papagheorghe. Stiam deja ca are lipici la cei mici. Ancai i-a placut ideea, insa a spus ca ar fi mult mai haios daca i-am zice chiar Gheorghe Papagheorghe. Si asa a ramas”, declara Jorge.

Personajul sau are misiunea de a proteja pe printesa Rapunzel in calatoria vietii ei, dupa ce a fost tinuta prizoniera, timp de 18 ani, intr-un turn de catre vrajitoarea Gothel. Vocea acesteia ii apartine artistei Simona Nae, iar cea a lui Gothel, a Luminitei Anghel.

Jorge interpreteaza, de altfel, alaturi de Simona Nae, si superba piesa de pe coloana sonora, “I See the Light”, dovedind ca are una din cele mai buni voci masculine din Romania.

Galerie foto 
Setări confidențialitate