Jucătorii Craiovei fac antrenamente zilnic pe Skype

Jucatorii de fotbal de la echipa Craiovei au sesiuni de antrenament pe Skype

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Jucătorii Craiovei fac antrenamente zilnic pe Skype


In articol:

Pentru a-şi menţine în formă jucătorii, antrenorii Universităţii Craiova au stabilit program de pregătire zilnic. Aflaţi în izolare acasă, toţi jucătorii trebuie să participe la şedinţe de pregătire pe Skype cu kinetoterapeutul Alin Burileanu.

Jucătorii Craiovei fac antrenamente zilnic pe Skype

Jucătorii Universității Craiova continuă să se antreneze în plină pandemie, împreună dar nu în același loc ci fiecare fotbalist la el acasă, prin intermediul Skype. Alin Burileanu, kinetoterapeutul oltenilor, a postat pe rețelele de socializare fotografii în care apar și jucătorii Craiovei, Valentin Mihăilă și Ștefan Baiaram.

Citeste si: Biserica cheamă ortodocșii ”la ferestre și balcoane” de Înviere! Totul despre organizarea slujbelor din Săptămâna Mare

Citeste si: Este permis să refolosim declarația prin modificare datei, în cazul deplasărilor la magazinul din apropiere ori la farmacie? Răspunsul autorităților

Citeste si: Opt angajaţi de la SAJ Vrancea, confirmaţi cu coronavirus în ultimele ore

Universitatea Craiova a fost prima echipă din România care a luat vacanță, în urma deciziei conducerii, imediat când s-a înmulțit numărul persoanelor infectate cu COVID-19.

Citește mai mult pe Pandurul 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate