Vedete

Judecatorul dosarului Colectiv, care a anuntat ca iese la pensie, este fostul sot al judecatoarei din "dosarul transferurilor"!

Valeriu Terceanu, judecatorul dosarului Colectiv, a solicitat iesirea la pensie, asa ca dosarul va fi reluat de la zero.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Judecatorul dosarului Colectiv, care a anuntat ca iese la pensie, este fostul sot al judecatoarei din "dosarul transferurilor"!icon photo

Complicatul dosar Colectiv va fi reluat de la zero, in conditiile in care judecatorul care s-a ocupat doi ani de speta a solicitat recent, total neasteptat, iesirea la pensie.

"Mihail Valeriu Terceanu, judecătorul de la Tribunalul Bucureşti care judecă dosarul Colectiv, a solicitat CSM eliberarea din funcţie prin pensionare, iar forul i-a aprobat cererea. Acum, dosarul se va relua de la zero. Mihail Valeriu Terceanu a judecat doi ani dosarul Colectiv, timp în care a luat mai multe măsuri. Cea mai importantă a fost reunirea celor trei dosare trimise separat în judecată de procurori", nota recent presa de investigatii. 

Vezi continuarea materialului pe stirilekanald.ro! 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asaicon photo

Stiri

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asa

Romanii sunt inventivi, asa ca dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume, care apartine unui roman stabilit in Anglia.

Titlu secțiune