Vedete

Judecatorul dosarului Colectiv, care a anuntat ca iese la pensie, este fostul sot al judecatoarei din "dosarul transferurilor"!

Valeriu Terceanu, judecatorul dosarului Colectiv, a solicitat iesirea la pensie, asa ca dosarul va fi reluat de la zero.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Judecatorul dosarului Colectiv, care a anuntat ca iese la pensie, este fostul sot al judecatoarei din "dosarul transferurilor"!icon photo

Complicatul dosar Colectiv va fi reluat de la zero, in conditiile in care judecatorul care s-a ocupat doi ani de speta a solicitat recent, total neasteptat, iesirea la pensie.

"Mihail Valeriu Terceanu, judecătorul de la Tribunalul Bucureşti care judecă dosarul Colectiv, a solicitat CSM eliberarea din funcţie prin pensionare, iar forul i-a aprobat cererea. Acum, dosarul se va relua de la zero. Mihail Valeriu Terceanu a judecat doi ani dosarul Colectiv, timp în care a luat mai multe măsuri. Cea mai importantă a fost reunirea celor trei dosare trimise separat în judecată de procurori", nota recent presa de investigatii. 

Vezi continuarea materialului pe stirilekanald.ro! 

 

Nu scapă de operaţie! Simona Halep a renunţat la Turneul Campioanelor şi va suferi o intervenţie medicală EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon! Ce au pus în joc: "Giani, să nu mă dezamăgeşti"icon video

Vedete

Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon! Ce au pus în joc: "Giani, să nu mă dezamăgeşti"

Prezentatorii FanArena, Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici, au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon.

Titlu secțiune