Judeţul Giurgiu, terorizat de tâlhari! Tot mai multe jafuri au avut loc în ultimele zile, ultimul având loc aseară, la o bancă! Corespondenţă de la reporterul Ştirilor Kanal D, Ştefan Stroe!

Doi bărbaţi au încercat să fure bancomatul de la o bancă din oraşul Bolintin Vale, din judeţul Giurgiu, au provocat o explozie care a distrus geamurile unităţii, după care au fugit. Poliţia a instituit filtre pentru a-i prinde.

Autor: C.I.P

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Giurgiu, poliţiştii au fost anunţaţi la 112 că au fost distruse geamurile de la o unitate bancară din Bolintin Vale. Poliţiştii au stabilit că a fost vorba despre o tentativă de jaf, doi bărbaţi încercând să fure ATM-ul. Ei au amplasat lângă acesta o butelie GPL, provocând o explozie în urma căreia au fost sparte geamurile unităţii bancare.

Cei doi au fugit, fiind căutaţi de către politişti, care au instituit filtre pentru prinderea lor.

Acest caz nu este singular, în ultima perioadă, în judeţul Giurgiu, pe raza localităţilor Bolintin Vale şi Bâcu au existat mai multe jafuri.

Jafurile din locuinţe au fost date tot de către trei bărbaţi, la fel ca şi în cazul băncii, dar până acum nu s-a stabilit că există vreo legătură între ei.

În ultimele săptămâni au existat patru jafuri din locuinţe de unde au fost sustrase bijuterii, bani şi bunuri de valoare. Printre casele jefuite în Giurgiu se numără şi cea a politicianului Niculae Bădălău.

Detalii despre aceste cazuri ai diseară la Ştirile Kanal D de la ora 18:45! 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce nu s-a văzut până acum de la botezul fetiţei Adelinei Pestritu?! Imagini în exclusivitate

Aşa arată CASA GROAZEI, locul triplului asasinat din Călăraşi! Corespondenţă de la reporterul Ştirilor Kanal D, Alin Antohe

Prima reacţie a lui Dumitru Dragomir după ce a fost achitat: „Nu mă bucur! Plâng şi nu mai pot vorbi!”

Horoscop Zilnic Luni 19 Aprilie 2021: Leii vor fi promovați la locul de muncă

Alertă în Marea Neagră, aproape de România! Rusia aduce toate navele de război în zonă. Decizia Marii Britanii după escaladarea tensiunilor

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Gafă imensă la vârful USR PLUS! Ce vor spune alegătorii lor acum? E despre PSD

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies