Judeţul Giurgiu, terorizat de tâlhari! Tot mai multe jafuri au avut loc în ultimele zile, ultimul având loc aseară, la o bancă! Corespondenţă de la reporterul Ştirilor Kanal D, Ştefan Stroe!

Doi bărbaţi au încercat să fure bancomatul de la o bancă din oraşul Bolintin Vale, din judeţul Giurgiu, au provocat o explozie care a distrus geamurile unităţii, după care au fugit. Poliţia a instituit filtre pentru a-i prinde.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Giurgiu, poliţiştii au fost anunţaţi la 112 că au fost distruse geamurile de la o unitate bancară din Bolintin Vale. Poliţiştii au stabilit că a fost vorba despre o tentativă de jaf, doi bărbaţi încercând să fure ATM-ul. Ei au amplasat lângă acesta o butelie GPL, provocând o explozie în urma căreia au fost sparte geamurile unităţii bancare.

Cei doi au fugit, fiind căutaţi de către politişti, care au instituit filtre pentru prinderea lor.

Acest caz nu este singular, în ultima perioadă, în judeţul Giurgiu, pe raza localităţilor Bolintin Vale şi Bâcu au existat mai multe jafuri.

Jafurile din locuinţe au fost date tot de către trei bărbaţi, la fel ca şi în cazul băncii, dar până acum nu s-a stabilit că există vreo legătură între ei.

În ultimele săptămâni au existat patru jafuri din locuinţe de unde au fost sustrase bijuterii, bani şi bunuri de valoare. Printre casele jefuite în Giurgiu se numără şi cea a politicianului Niculae Bădălău.

Detalii despre aceste cazuri ai diseară la Ştirile Kanal D de la ora 18:45! 

Galerie foto 
Citește și:

Ce nu s-a văzut până acum de la botezul fetiţei Adelinei Pestritu?! Imagini în exclusivitate

Aşa arată CASA GROAZEI, locul triplului asasinat din Călăraşi! Corespondenţă de la reporterul Ştirilor Kanal D, Alin Antohe

Horoscop. Cele mai incompatibile zodii! Vor avea o relație toxică. Nu pot fi fericite împreună

Prima reacţie a lui Dumitru Dragomir după ce a fost achitat: „Nu mă bucur! Plâng şi nu mai pot vorbi!”

BREAKING NEWS Dumitru Dragomir, ACHITAT deşi în prima instanţă a fost condamnat la 7 ani de închisoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies