LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Judoka Alina Dumitru vrea alt look! Isi pune aparat dentar de 5.000 de euro pentru a isi indrepta dintii!

Pentru ca inca se reface dupa o accidentare, judoka Alina Dumitru s-a hotarat sa isi faca o schimbare de look: isi pune aparat dentar! Partea buna este ca, desi minunatia costa 5.000 de euro, aceasta nu va plati nimic pentru el.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere”Vreau să fac o schimbare pe care mi-o doream mai de mult, însă nu am avut timp. Este vorba despre dantură. Nu am făcut-o până acum deoarece mă deranja că aparatul dentar de generaţie mai veche era cu sârme şi trebuia schimbat des. De ceva timp a apărut în SUA un aparat care este aproape invizibil, nu deranjează, fiind comod. Se numeşte AvantAge Invisalign şi de curând poate fi folosit şi în ţara noastră. Merg frecvent la un cabinet stomatologic şi cei de acolo s-au oferit ca, în schimbul imaginii mele, să îmi ofere gratis acest aparat. Vreau să îmi îndrept dinţii de sus, nu este o fiţă sau ceva de genul ăsta, dar dacă mi s-a oferit această şansă, iar eu îmi doream de mult acest lucru, am spus de ce nu?!”, a declarat, pentru ”ring”, Alina Dumitru.

Aparatul costa 5.000 de euro dar judoka nu va da nici un ban pe el deoarece va face reclama salonului care ii aduce aparatul din America.

„Pe 14-15 decembrie, aparatul va veni din America şi atunci mi se va pune. Din ce ştiu eu, costă între 4.000 şi 5.000 de euro. Însă e vorba de calitate şi de faptul că nu trebuie să mergi de fiecare dată la stomatolog când trebuie curăţat, o pot face eu, acasă. Contractul de imagine cu cabinetul stomatologic va fi pe perioada cât voi purta proteza, adică aproximativ doi ani”, a povestit judoka.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate